Mergi la conţinutul principal

Elevii de la “Iorga”, îngeri pentru copiii mai puţin norocoşi din Brăila

• recent, aceştia au organizat un târg caritabil de prăjituri, iar o parte din bani i-au donat pentru campania “Un înger de Crăciun”

 

Elevii Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” vor să fie îngeri pentru copiii mai puţini norocoşi din Brăila. Recent, aceştia au organizat în sala de sport “Târgul de prăjituri LTNI”, devenit deja o frumoasă şi dulce tradiţie, iar o parte din banii strânşi în urma evenimentului au ales să îi doneze pentru a face fericiţi copiii pentru care Asociaţia pentru Adevăr şi “Obiectiv - Vocea Brăila” au demarat campania “Un înger de Crăciun”.

Prin acest târg, elevii claselor gimnaziale şi liceale şi-au dovedit măiestria şi în alte domenii, reuşind să-şi surprindă profesorii şi colegii într-un mod plăcut, atât prin capacitatea de a înţelege arta culinară, cât şi prin creativitatea de care au dat dovadă pe tot parcursul desfăşurării evenimentului. Într-o ambianţă inedită, pe acorduri muzicale, formele, culorile şi gustul produselor au încântat privirile vizitatorilor şi le-au îndulcit pauzele. Cei care au cumpărat prăjituri au fost în număr foarte mare, cu toţii fiind încântaţi de savuroasele delicatese pregătite de elevii bucătari. De precizat că vânzările au avut loc în timpul pauzelor pentru a nu tulbura liniştea orelor de curs.

Târgul s-a desfăşurat la iniţiativa Consiliului Şcolar al Elevilor şi a fost îmbrăţişat cu drag de conducerea liceului, directorul Elena Luminiţa Tudor şi directorul adjunct Laura Elena Ion.

Organizatorii campaniei umanitare “Un înger de Crăciun” mulţumesc elevilor şi profesorilor Liceului Teoretic “Nicole Iorga” pentru gestul de a le oferi copiilor nevinovaţi o mică bucurie de sărbători!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro