Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eleva neatenta, spulberata de masina

Accident infiorator, ieri dupa amiaza, la Oprisenesti: o adolescenta a incercat sa traverseze Drumul National 2B prin spatele unui microbuz si a fost izbita in plin si omorita de un autoturism.
Comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a precizat ca evenimentul tragic s-a produs in jurul orei 13.10: "Dumitru B., 39 ani, conducea pe DN 2B autoturismul personal marca "Dacia 1300", iar la km 68, in Oprisenesti, a accidentat mortal o tinara care se angajase in traversarea carosabilului prin loc nepermis si prin spatele unui microbuz in miscare."
Specialistii de la Circulatie nu au putut stabili identitatea victimei. Se pare ca aceasta ar fi eleva si se intorcea la acea ora de la cursuri. Dupa ce a coborit din maxi-taxi, a incercat sa treaca soseaua prin spatele acestuia, fiind lovita in plin de "Dacia" care rula din sens opus. Trupul inert al tinerei a fost depus la morga Serviciului de Medicina Legala pentru efectuarea autopsiei, iar soferului i s-a intocmit dosare de cercetare penala si i s-au recoltat probe de singe, pentru stabilirea alcoolemiei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii