Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elev desfigurat de iubitul unei colege

Inca un caz grav de violenta in scoala, soldat cu ranirea si spitalizarea unui elev de 18 ani, s-a aflat in atentia Parchetului de pe linga Tribunalul Braila. Imediat dupa finalizarea anchetei penale, procurorul Ciprian Butnaru - magistratul care a coordonat cercetarile - a dispus trimiterea in judecata a autorului agresiunii, Costica Enache, in virsta de 18 ani, elev in clasa a IX-a la Grupul Scolar "Gh. N. Nenitescu", sub acuzatia de vatamare corporala. In toamna anului trecut, Enache l-a desfigurat - cu o singura lovitura de pumn - pe Gabriel Alin M., elev intr-a XII-a la Grupul Scolar "Constantin Brancusi" Braila, victima avind nevoie de mai bine de o luna de ingrijiri medicale. Motivul agresiunii: Alin "se legase" de Mihaela T., prietena lui Costica, iar acesta a gasit cu cale sa se razbune.
Agresiunea s-a petrecut in ziua de 6 octombrie 2005, in jurul orei 13.00, imediat dupa terminarea orelor de curs. Gabriel Alin M. intentiona sa plece acasa, insotit de doi colegi. Linga poarta liceului, se afla Mihaela T. impreuna cu prietenul ei, Costica Enache, si cu alti doi indivizi. Colega de liceu cu Alin, Mihaela il "turnase" pe acesta iubitului, prin intermediul telefonului mobil. Conflictul s-a datorat "comportamentului necivilizat al tinerei", precizeaza anchetatorii.
Hotarit sa rezolve in felul lui conflictul iscat, Costica Enache i-a facut semn lui Gabriel Alin M., sa se apropie, apoi l-a intrebat "de ce s-a legat de prietena lui". Fara sa asculte explicatiile tinarului, batausul protapit la poarta scolii l-a lovit puternic cu pumnul in fata, desfigurindu-l. Ranit grav, Alin a dat sa scape cu fuga, insa a mai primit un picior in spate, de la unul dintre amicii agresorului, Stefan Chirpac. In aceeasi zi, elevul batut a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta, cu diagnosticul "traumatism facial prin agresiune, fractura corp mandibular drept cu deplasare". Ca sa se vindece, i-au fost necesare nu mai putin de 40 de zile de ingrijiri medicale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii