Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elev al Colegiului "Nicolae Balcescu", disparut din ziua de 1 martie

Un copil in virsta de 15 ani, elev in clasa a IX-a la Colegiul National "Nicolae Balcescu", este cautat de mai bine de o saptamina de familie, el aflindu-se, de asemenea, in atentia Inspectoratului de Politie al Judetului Braila. Radu Stefan Cosnita a disparut de acasa in seara zilei de 1 martie 2006. Baiatul fusese la scoala insa a venit acasa mai tirziu, dupa ce, in prealabil, isi sunase bunicul. In jurul orei 17.00, a ajuns la domiciliu. La scurt timp, el a plecat in oras, fara sa precizeze unde, si de atunci nimeni nu l-a mai vazut. Tatal copilului a crezut, initial, ca acesta s-a dus la un Internet cafe din apropierea casei sau la rude. Ulterior, vazind ca Radu nu mai vine acasa, el a sesizat politia. Adolescentul nu a mai fost vazut din ziua de 1 martie 2006, nici de catre colegi, nici de catre rude, si nimeni nu a putut da indicii cu privire la disparitia lui.
Cine poate da orice fel de relatii in legatura cu Radu Cosnita, este rugat sa sune la numerele de telefon 637.230 sau 0746/153.525 sau sa anunte Politia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii