Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Electrician judecat pentru conducere sub influenta alcoolului

In virsta de 49 de ani, Dumitru Cireasa, electrician la SC "Electrica" SA Braila, a fost trimis in judecata, din dispozitia procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul de pe linga Tribunal, sub acuzatia de conducere sub influenta alcoolului (art. 79 din OUG 195/2002). Cireasa a fost depistat de catre politistii rutieristi cu 1,60 grame la mie alcool in singe, iar acum e chemat sa dea socoteala pentru incalcarea legislatiei.
In dimineata zilei de 11 iunie 2005, ora 7.30, precizeaza acuzarea, lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Braila au oprit pentru control Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare BR-89-CRY, aflata la intersectia strazii Randunicii cu Soseaua Nationala Veche. La volanul masinii a fost identificat invinuitul Dumitru Cireasa care, intrucit mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest. In continuare, electricianul a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta si i s-au recoltat probe de singe care atestau ca, la ora 7.50, avea o alcoolemie de 1,60 grame la mie. El a recunoscut ca, in seara precedenta, consumase doua beri de jumatate de litru fiecare si ca, dis-de-dimineata, urcase la volan, ca sa-si rezolve niste probleme personale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii