Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ELdomir Viziru si FC Urleasca au fost singurele formatii invingatoare in deplasare

Cel mai interesant meci al rundei s-a derulat la Ianca intre Viitorul si lidera actuala a Diviziei D Eldomir Viziru. Dupa un start ezitant in acest tur, formatia gazda, una dintre protagonistele editiei anterioare de campionat si-a propus sa obtina un rezultat cit mai bun care sa o relanseze pe orbita performantelor sale din anul in care a promovat in acest esalon. Dupa aspectul primei reprize, incheiate la egalitate, 0-0 totul parea ca se deruleaza in favoarea gazdelor. Numai ca echipa vizitatoare, sub comanda lui Ailutoaie, a reusit un joc foarte bun in partea secunda a partidei si s-a impus cu 3-0. Oaspetii au deschis scorul in minutul 53 prin Burlusteanu, apoi intre minutele 61-63 Popirtac si Grecu si-au trecut si ei numele pe lista marcatorilor, astfel ca Eldomir Viziru a ramas in continuare lidera clasamentului.
In afara de echipa din Viziru, in aceasta runda s-a mai impus in deplasare si FC Urleasca. Invinsa in etapa a doua, pe teren propriu, de Viitorul Insuratei, nou promovata FC Urleasca a reusit sa recupereze punctele pierdute, in disputa de la Victoria Cazasu una dintre formatiile care nu prea cedeaza puncte pe teren propriu.
Viitorul Insuratei a reusit sa se impuna clar in propriul fieff, 4-1 in fata Vointei Visani si sa ramina in continuare "in coasta" liderei. Si in acest meci echipa la care activeaza Baciu si Bratosin, a primit din nou gol la Insuratei, ceea ce inseamna ca mai trebuie serios lucrat la compartimentul defensiv.
Dupa o evolutie foarte buna in primele doua runde, incununata cu tot atitea succese, conducerea gruparii CSO Ianca a decis sa renunte la serviciile antrenorului Viorel Ciucasu. Urmarea, formatia din Ianca a pierdut simbata la o echipa mai mult decit modesta, Comagrim Dudesti.
Cu 9 puncte, din tot atitea posibile, Eldomir Viziru ramine pe primul loc si dupa aceasta etapa. Cu acelasi numar de puncte, dar cu un golaveraj mai slab Viitorul Insuratei ocupa treapta a doua a podiumului dupa care urmeaza un pluton de patru formatii cu 6 puncte fiecare, Avintul Ciresu, CSO Ianca, FC Urleasca si Victoria Traian.

Rezultatele inregistrate in etapa a 3-a
Comagrim Dudesti - CSO Ianca 2-1
Viitorul Insuratei - Vointa Visani 4-1
Victoria Cazasu - FC Urleasca 1-2
Vointa Gaiseanca - Victoria Dedulesti 4-0
Viitorul Ianca - Eldomir Viziru 0-3
Victoria Traian - Avintul Ciresu 3-1

In etapa a 2-a a Campionatului Judetean de fotbal s-au inregistrat rezultatele:
Seria I
Soimii Unirea - Infratirea Gemenele 7-3
Recolta Tufesti - Romgal Romanu 1-4
Pandurii Tudor Vladimirescu - Stanriz Stancuta 2-1
Spicul Rimnicelu - Dacia Bertesti 5-0
Rompas Vadeni - Vointa Sutesti 4-2
Avintul Chiscani - Dunarea Tichilesti 3-4
Seria a II-a
Steaua Satuc - Vointa Faurei Sat 0-3
Vointa Plopu - Viitorul Galbenu 0-3
Luceafarul Rosiori - Vointa Baraganu 0-2
Petrolul Ulmu - Recolta Ciocile 3-3
Spicul Zavoaia - AS Bordei Verde 3-0
Steaua Perisoru - AS Jirlau 2-1
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii