Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eldomir Viziru s-a instalat in fotoliul de lidera

In week-end-ul trecut, Viitorul Insuratei a fost singura echipa care a cistigat in deplasare, in rest consemnindu-se victorii pe linie ale gazdelor.
Daca in prima runda FC Urleasca a trecut la scor, 4-1, pe teren propriu de Comagrim Dudesti, simbata trecuta, desi a evoluat tot in fata propriilor suporteri, nu a avut nici o sansa in disputa cu una dintre principalele pretendente la promovare, Viitorul Insuratei. Intarita din acest sezon cu o serie de jucatori care au activat in Diviziile B si C, formatia din Insuratei s-a impus cu 2-0, golurile invingatorilor fiind inscrise de Cosmin Dobre, in minutele 45 si 56.
Desi la pauza avea doar un avantaj de un gol, Eldomir Viziru a obtinut o victorie categorica pe teren propriu, 5-0, goluri marcate de Cazan (min. 32, 67), Apostol (min. 65), Olaru (min. 86), si Popirtac (min. 89), in fata Vointei Gaiseanca, un succes care ii permite sa preia sefia clasamentului. Antrenorul Vasilica Ailutoaie a folosit urmatoarea formula de echipa: Dragulin - Burlusteanu, Coman, Dorascu, Apostol - Ilau, Olaru, Cazan, Grecu - Vezeteu, Popirtac.
CSO Ianca si Avintul Ciresu s-au impus cu acelasi rezultat, 2-0, pe teren propriu insa scorul etapei s-a inregistrat la Visani, unde Vointa din localitate a invins fara drept de apel, 7-0, pe Comagrim Dudesti.
Mirel Panuta a reusit un hat trick (min. 14, 48, 66), Sorin Butiseaca o dubla (min. 40, 50), celelalte doua goluri ale invingatorilor fiind inscrise de Jenel Fodulu (min. 52) si Stefan Closca (min. 62).
Dupa primele doua etape patru echipe au acumulat maximum de puncte. Pe primul loc se afla Eldomir Viziru cu 6 puncte, 6-0 golaveraj, iar pe urmatoarele trei pozitii cu acelasi punctaj si golaveraj, 5-2, Viitorul Insuratei, CSO Ianca si Avintul Ciresu.

Rezultatele inregistrate in etapa a doua:
CSO Ianca - Victoria Traian 2-0 (0-0)
Avintul Ciresu - Viitorul Ianca 2-0 (1-0)
Eldomir Viziru - Vointa Gaiseanca 5-0 (1-0)
Victoria Dedulesti - Victoria Cazasu 4-1 (2-1)
FC Urleasca - Viitorul Insuratei 0-2 (0-1)
Vointa Visani - Comagrim Dudesti 7-0 (2-0)

La sfirsitul saptaminii trecute, a inceput si Campionatul Judetean de fotbal. Rezultatele din etapa inaugurala au fost urmatoarele:
Seria I
Amicii Chiscani - Soimii Unirea 8-1
Dunarea Tichilesti - Rompas Vadeni 3-5
Vointa Sutesti - Spicul Rimnicelu 2-2
Dacia Bertesti - Pandurii Tudor Vladimirescu 2-1
Stanriz Stancuta - Recolta Tufesti 2-3
Romgal Romanu - Infratirea Gemenele 2-2
Seria a II-a
Steaua Perisoru - Steaua Satuc 3-0
AS Jirlau - Spicul Zavoaia 7-1
AS Bordei Verde - Petrolul Ulmu 2-2
Recolta Ciocile - Luceafarul Rosiori 2-0
Vointa Baraganu - Vointa Plopu 4-1
Viitorul Galbenu - Vointa Faurei Sat 8-3
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii