Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Editia a doua a "Cupei Braila" la lupte libere a avut o participare record

Editia din acest an a "Cupei Brailei" la lupte libere a adunat pentru prima data in sala de sport a LPS-ului un numar foarte mare de sportivi, 80 de la opt cluburi din tara, CSS Galati, CSM Dunarea Galati, Nicolina Iasi, CSS Tecuci, CSM Buzau, CS Viitorul Vaslui, CS Tg. Bujor si LPS Braila.
Tinerii luptatori au facut un adevarat tur de forta, ei fiind nevoiti sa treaca toate etapele concursului intr-o singura zi, un examen dificil, dar benefic in perspectiva competitiilor de obiectiv din anul urmator.
Competitia s-a desfasurat pe trei categorii de virsta, copii, cadeti si juniori, iar cistigatorii au fost recompensati de catre Directia pentru Sport a Judetului Braila cu premii constind in dulciuri, echipament sportiv si, bineinteles, nu au lipsit diplomele care sa ateste locul obtinut de fiecare concurent.
Sportivii de la LPS Braila pregatiti de antrenorii Dan Grozea si Victor Cioaca s-au numarat fireste printre protagonistii intrecerilor la toate categoriile de virsta, iar la final au avut marea satisfactie de a ocupa locul intii in clasamentul general si astfel au intrat si in posesia cupei puse in joc de catre DSJ.
Gazdele au obtinut trei locuri intii la juniori prin Gigi Closca la categoria 84 kg, Gabriel Jurubita la categoria 55 kg si Dragos Bou Negru la categoria 42 kg. La 84 kg pozitia a treia a fost ocupata tot de un brailean Dorin Boldeanu in timp ce la 42 kg locurile al doilea si al treilea au revenit tot unor reprezentanti ai LPS-ului brailean, Marian Gheorghe si Marian Popa.
"Concursul a fost o reusita din punctul nostru de vedere pentru ca au participat foarte multi sportivi si astfel luptatorii de la LPS Braila au avut posibilitatea sa-si verifice fortele cu adversari puternici. Aceasta competitie reprezinta pentru luptatorii braileni o ultima repetitie inaintea concursurilor oficiale din sezonul care bate la usa" a declarat, la finalul concursului, Paunita Iuga, referent de specialitate in cadrul DSJ.
In continuare va prezentam celelalte rezultate obtinute de sportivii braileni:
Copii: Alexandru Gomolea locul al II-lea la categ. 50kg.; Adrian Sulea locul al II-lea la categ. 58kg.
Cadeti: Alin Ene locul al II-lea la categ. 42 kg.; Ionut Dudulea locul al II-lea la categoria 63 kg.
Juniori: Silviu Zainea locul al II-lea la categ. 66 kg.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii