Mergi la conţinutul principal

Ecologizare în zona Pădurii Lacu Sărat și a Plajei Lipovenești

* comisarii Gărzii de Mediu Brăila, silvicultori, voluntari din cadrul UAT Chiscani și polițiști locali au participat la o acțiune de ecologizare în cadrul campaniei naționale "Curățăm România" * participanții la acțiune au adunat 1.000 de kilograme de plastic, sticlă și cauciucuri pe care le-au predat UAT Chiscani

 

Amplă acțiune de ecologizare desfășurată în cadrul campaniei naționale "Curățăm România", inițiată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Astfel, potrivit reprezentanților Direcției Silvice Brăila (DRS), în ziua de vineri, 29 aprilie a.c., opt comisari ai Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Brăila, împreună cu 12 reprezentanți ai Direcției Silvice Brăila, Ocolului Silvic Brăila și Ocolului Silvic Lacu Sărat și opt voluntari din cadrul Unității Administrativ-Teritoriale (UAT) Chiscani și Poliției Locale Chiscani au inițiat o acțiune de ecologizare a Pădurii Lacu Sărat (zona Coada Lacului, limitrof Drumului Comunal 8 care face legătura între Șoseaua Vizirului și Șoseaua Buzăului). În aceeași zi, a fost ecologizat și malul stâng al Dunării, în zona cunoscută sub numele de "Plaja Lipovenească" și unde sunt aruncate în mod frecvent deșeuri menajere și nu numai.

În cadrul acțiunii de ecologizare, au fost adunate 1.000 de kilograme de PET-uri, plastic, sticlă și cauciuc, deșeuri care au fost ulterior predate Unității Administrativ Teritoriale Chiscani.    

"Ne dorim ca aceste acțiuni să-i facă pe unii cetățeni mai conștienți în privința importanței protejării mediului inconjurător. Un mediu curat ne aduce sănătate și ne încântă privirile", ne-a precizat jurist Iulian Scurtu, din cadrul Direcției Silvice Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro