Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Eco" are doua autospeciale noi

Conducerea societatii "Eco" a anuntat ca si-a imbogatit parcul auto arondat activitatii de colectare si transport deseuri menajere cu doua autospeciale. Acestea avind o valoare individuala de circa 84.000 euro au fost achizitionate in leasing de catre SC "Tracon" unul dintre actionarii semnificativi ai societatii "Eco" si inchiriate operatorului de salubritate. "Cele doua masini sint marca BMC 625 P, de ultima generatie, si sint cele mai performante la acest moment, avind o sarcina utila de circa 12 tone fiecare. Acestea au fost cumparate de catre SC “Tracon” si ne-au fost inchiriate la pretul de cost efectiv adica exact cit este rata de leasing. Iata ca unul dintre actionarii semnificativi ai societatii ne ajuta in efortul de a scoate din conul de umbra societatea, in timp ce actionarul majoritar - Consiliul Local Municipal - nu ne acorda nici un sprijin, ba dimpotriva, avem probleme din cauza lui, cunoscut fiind ca actionarul majoritar este si cel mai mare debitor al unitatii", ne-a declarat George Dragu directorul general al SC "Eco" SA Braila, adaugind ca societatea pe care o manageriaza are in plan si achizitii proprii in acelasi sector. "Vrem sa achizitionam si noi, in numele societatii “Eco” o astfel de masina, dar asta abia dupa ce rezolvam problema blocarii conturilor societatii, blocaj instituit de catre Finante. In acest mod societatea va avea la dispozitie 3 masini noi de ultima generatie care ne asigura o rezerva de capacitate de 50%, peste necesarul sectorului de activitate repartizat", a adaugat sursa citata.
Reamintim ca de circa o luna de zile, sediul administrativ al SC "Eco" s-a mutat intr-un spatiu apartinind SC "Tracon", situat pe soseaua Buzaului in apropierea Spitalului Judetean. Important de mentionat, de asemenea, este faptul ca unitatea a raportat la finele lunii aprilie 2006 un profit contabil de circa 10 miliarde lei vechi, asta dupa ce, in ultimii ani, societatea a mers in pierdere.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii