Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipele divizionare brailene isi reiau, astazi, pregatirile

Toate cele trei echipe ale judetului, Dacia Unirea, Petrolul Ianca si CS Faurei isi reiau, astazi, pregatirile in vederea returului.
Jucatorii Daciei Unirea se reunesc la ora 14.00 la stadionul Municipal, iar de miine vor incepe programul de readaptare la efort, combinat cu vizita medicala. Singurul jucator care nu va raspunde prezent va fi Iulian Calin, fundasul central primind deja acordul oficialilor braileni de a evolua la Otelul Galati.
Jucatorii Petrolului efectueaza in primele doua zile vizita medicala si dupa aceea vor intra in programul de pregatire. Din lotul care a evoluat in tur nu se mai regasesc pe lista divizionarei C Ionut Smeu si Mihai Hrinca, ambii renuntind la sport in favoarea altor preocupari.
Fara nici o modificare la nivelul lotului, CS Faurei incepe pregatirile pentru un retur foarte greu, unul la finalul caruia sa-si poata indeplini obiectivul de mentinere in Divizia C.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii