Mergi la conţinutul principal

Echipele de la «Al. I. Cuza» şi «Ana Aslan» au câştigat etapele judeţene la volei şi handbal

În urmă cu câteva zile s-au încheiat turneele de volei băieţi şi handbal băieţi, competiţii incluse în calendarul Olimpiadei Gimnaziilor, iar pentru etapa de zonă s-au calificat echipele de la "Al. I. Cuza"" şi respectiv "Ana Aslan". Ambele competiţii au fost organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila.
La turneul de volei băieţi au participat şase formaţii, iar lupta pentru primul loc s-a dat între echipele de la "Al. I. Cuza", "Mihu Dragomir" şi "Panait Cerna". După dispute echilibrate între aceste trei echipe, cu multe acţiuni frumoase, ordinea primelor trei clasate a fost cea menţionată mai sus. Echipa de la "Al. I. Cuza" pregătită de profesorul Georgel Petrea, formată din Ştefan Mareş, Răzvan Băluţă, Ionuţ Ionescu, Ştefan Turcu, Alin Mocanu, Marian Caplea, Adrian Gheorghe, Mihail Ignatov, Andrei Mocanu, David Dediu, Andrei Dragu, Robert Pâcleanu s-a calificat la faza de zonă. Primele trei clasate au primit diplome din partea IŞJ, cupe şi medalii din partea DJST.
La handbal băieţi campioană judeţeană este echipa de la "Ana Aslan" pregătită de profesorul Valentin Lazăr. La turneul de handbal au participat patru echipe, iar ordinea pe podium a fost următoarea: 1 "Ana Aslan", 2 "Mihai Eminescu", 3 Şcoala Victoria. Prima clasată a primit o cupă din partea DJST, iar handbaliştii formaţiilor de pe podium au fost recompensaţi cu diplome, tricouri, medalii şi dulciuri.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro