Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipele brailene forteaza obtinerea a trei puncte

"Trebuie sa ne trecem in cont o noua victorie"

Pe undeva si cu sansa, AS Viitorul a reusit sa invinga Petrolul in propiul lui fieff si sa spere astfel ca va relua seria partidelor foarte bune, in urma carora in prima jumatate a turului a cochetat cu primele locuri in clasament. Acum formatia din Insuratei si-a propus sa obtina maximum de puncte in ultimele etape, obiectiv care, daca va fi realizat ii va permite sa aiba o vacanta de iarna linistita.
Pentru partida de astazi cu Portul, gazdele nu vor putea conta pe mai vechii accidentati, Viorel Tanase, care dupa ce s-a operat de menisc va suferi o a doua interventie chirurgicala pentru ligamente incrucisate, si Marian Samuila, care abia a inceput procesul de recuperare dupa un traumatism suferit la inceputul campionatului.
Dupa meciul de la Ianca si mijlocasul Stanciu a acuzat o durere la genunchi, insa dupa doua zile de repaos si-a reluat pregatirile si va intra astazi in primul unsprezece. Va reintra in formula de baza si Bogdan care a efectuat etapa de suspendare pentru cumul de cartonase galbene.
Florin Cirligea, cel care investeste in gruparea de la Insuratei alaturi de Primaria localitatii spera ca prezenta sa in tribuna stadionului va fi un stimulent pentru jucatori, asa cum a fost si la partida cu UFC Chitila cistigata de AS Viitorul cu 3-1. La fel de optimisti in privinta rezultatului sint jucatorii si conducerea echipei.
"Dupa succesul de la Ianca AS Viitorul si-a recapatat moralul bun pe care il avea la inceputul turului. Avem probleme de lot dar aceastea sint unele mai vechi pentru care deja am gasit solutii de moment ce, de la Petrolul am plecat cu toate punctele. Cu toate ca Portul este o formatie cu experienta trebuie sa ne mobilizam, sa ne autodepasim si sa ne trecem in cont o noua victorie", declara ieri, la finalul antrenamentului, Paul Alexandru presedintele AS Viitorul Insuratei.

Petrolul este favorita in disputa de la Ulmu

Desi nu traverseaza o perioada buna, Petrolul este favorita in disputa de la Phoenix Ulmu. Valoarea lotului obliga formatia din Ianca sa cistige acest meci, rezultat in urma caruia ar putea sa spere in continuare la evitarea retrogradarii. Orice alt rezultat ar da curs zvonurilor care merg pina la desfiintarea echipei.
La Petrolul nu sint probleme de efectiv un bun prilej pentru antrenorul Iacob Carst de a putea alcatui cel mai bun unsprezece posibil.

Etapa a 16-a programeaza meciurile:
AS Dodu Bucuresti - Rocar ANEFS Bucuresti
Oil Terminal Constanta - Callatis Mangalia
Dinamo II Bucuresti - Politehnica Timisoara
Viitorul Insuratei - Portul Constanta
CS Ovidiu - Unirea 2004 Slobozia
Phoenix Ulmu - Petrolul Ianca
Aurora Mangalia - UFC Chitila
Farul II Constanta - Inter-Gaz Bucuresti
Steaua II Bucuresti - Dunarea 2005 Calarasi
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii