Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipaj romanesc in Campionatul European FIA GT3

Mihai Marinescu si Claudiu David vor reprezenta Romania in etapa de la Bucuresti a Campionatului European FIA GT3, programata in cadrul evenimentului "Vodafone Bucharest Challenge 2007". Ei vor concura cu un Dodge Viper Coupe, masina folosita, in 2006, de trei echipe din Campionatul European FIA GT3 si care s-a impus pe circuitele de la Oschersleben, Spa Francorchamps si Dijon. Astazi si miine, cei doi piloti romani, licentiati ACR-CNAK, vor testa in premiera, la Dijon, masina cu care vor alerga luna viitoare pe
circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului.
Imediat dupa testul de la Dijon, Mihai Marinescu va pleca spre Zolder, unde este programata prima etapa din Campionatul European Formula Renault 2.0. El concureaza anul acesta in Campionatul Italian si in Campionatul European de Formula Renault 2.0 si a inceput sezonul in forta, terminind pe locul secund in ambele curse de la Vallelunga, in prima etapa din Campionatul Italian. Claudiu David, vicecampion anul trecut in Campionatul de Raliuri al Romaniei, se pregateste intens pentru participarea in Campionatul Mondial, prima cursa fiind cea din Argentina, in perioada 4 - 6 mai 2007.
"Vodafone Bucharest Challenge 2007" se va desfasura in perioada 18 - 20 mai, pe un circuit stradal conceput de celebrul arhitect Herman Tilke, creatorul circuitelor de Formula 1 din Bahrein, China, Turcia si Malaezia. In cele trei zile ale evenimentului sint programte curse din Campionatul FIA GT, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 Internationala Marea Britanie si Cupa Dacia Logan. "Prezenta unui echipaj romanesc la startul uneia din cursele programate pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului, este foarte importanta si tocmai de aceea am hotarit sa-i sustinem pe cei doi piloti. Sint sigur ca interesul pentru primul eveniment de acest gen din Romania va fi astfel mult mai mare", a declarat Hartmut Beyer, promotorul Vodafone Bucharest Challenge 2007.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii