Mergi la conţinutul principal

Echipa ziarului "Obiectiv - Vocea Brailei" a cistigat locul II la "Cupa Presei la Tir" si locul I la individual feminin

Cu ocazia implinirii a 157 de ani de la intemeierea Jandarmeriei Romane, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila a organizat simbata, 31 martie, cea de-a saptea editie a concursului "Cupa Presei la Tir". Invitati speciali la acest eveniment au fost, evident,
jurnalistii braileni care au lasat, pentru o zi, condeiele din mina pentru a-si incerca maiestria la trasul cu arma.
Competitia, care s-a desfasurat la poligonul de tragere de la Muchea, a reunit zeci de jurnalisti de la aproape toate ziarele, posturile de televiziune si de radio din Braila.
Ajunsi la fata locului, participantii s-au impartit in 9 echipe, fiecare fiind formata din 3 persoane, doi barbati si o femeie. Din echipa ziarului "Obiectiv - Vocea Brailei" au facut parte redactorii Marian Gheorghe, Nicu Mircea si Liliana Serban, care au reusit sa ocupe locuri fruntase.
Concursul propriu-zis a inceput in jurul orei 12.00, cind ziaristii pregatiti de lupta s-au aliniat in serii de cite cinci, fiecare competitor fiind hotarit sa ocheasca cit mai bine tinta care se afla la o distanta de 50 de metri. S-a tras cu pistol mitraliera cu pat rabatabil, de calibru 7,62 mm, fiecare jurnalist avind la dispozitie trei cartuse pentru a se acomoda cu arma si alte trei pentru concursul propriu-zis.
Dupa ce au primit instructajul de rigoare, jurnalistii si-au pus cascheta pe cap si dupa ce au primit incarcatorul au ocupat pozitia de lupta, culcat. Unii au reusit sa traga toate trei gloantele in tinta, adevarat nu prea multi, altii au atins-o doar cu unul sau cu doua gloante, iar altii au reusit sa impuste doar iarba din jurul tintelor.
Dupa ce au evoluat, pe rind, toate echipele, s-au ales cistigatorii in functie de punctajul pe care l-au obtinut.
La "Cupa Presei la Tir" - individual feminin cel mai bun punctaj l-a obtinut redactorul ziarului "Obiectiv - Vocea Brailei" Liliana Serban, care se pare ca are ochiul format pentru a lovi drept la tinta, urmata in clasament de Steluta Vaiculet si Simona Vasian de la "Antena 1" Braila - Galati.
Pe echipe, "Obiectiv -Vocea Brailei" (Marian Gheorghe, Nicu Mircea si Liliana Serban) a obtinut locul II, locul I fiind ocupat de echipa "Antena I" Braila-Galati, iar pe locul III echipa ProTv Galati -Braila.
La baieti, cel mai bun punctaj a fost obtinut de Mihai Craciun - "Antena 1" urmat de Laurentiu Zafiu tot de la "Antena 1", locul III fiind ocupat de Marius Dinca de la ziarul "Braila".
Ca in fiecare an, in cadrul concursului "Cupa Presei la Tir", a fost aleasa, de catre baietii prezenti la competitie, "Miss Pistol" . Desemnata a fost Alina Mihai - "Obiectiv Vocea Brailei", in timp ce fetele l-au ales pe "Mister Pistol" - George Petrenco de la ziarul "Arcasul".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu