Mergi la conţinutul principal

Echipa "Vulturii" din Mircea Voda" cistigatoarea Cupei "Vulturii"

Simbata si duminica, in comuna Mircea Voda s-a desfasurat cea de-a VI-a editiei a "Cupei Vulturii" la baschet. Pe primul loc s-a situat echipa gazda, pe locul doi echipa "Phoenix I", pe locul III "Phoenix II", ambele din Galati, iar ultimul loc a fost ocupat de Clubul Sportiv Scolar Buzau. Cel mai bun marcator a fost cel din echipa "Vulturii" Mircea Voda - Cosmin Dragu, care a marcat mai mult decit dublul punctelor reusite de catre ceilalti jucatori. Cel mai bun jucator de perspectiva este Daniel Tudorache de la "Phoenix" Galati, cea mai buna extrema a fost considerat Lucian Bratu de la CSS Buzau, cel mai bun fundas este Mihai Dumitru tot de la Phoenix Galati, iar cel mai bun pivot este Florin Fuior de la "Vulturii" Mircea Voda.
Echipa cistigatoare este formata din: Marius Andronache, Valentin Vizireanu, Lucian Bacanu, Bogdan Mihai, Alexandru Serban, Daniel Zavoianu, Cosmin Dragu, Valentin Baraboi, Florin Fuior, Iulian Damian, Valentin Staret.
Antrenorii echipelor au apreciat organizarea competitiei si valoarea premiilor, spunind ca acestea sint impresionante daca se face comparatie cu cele de la alte concursuri de mult mai mare anvergura si ca toate cupele, plachetele, mingiile, impulsioneaza copiii, facind meciurile mai aprige. Si elevii au fost foarte incintati de eveniment, apreciind faptul ca si-au facut noi prieteni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro