Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Echipa si-a schimbat atitudinea fata de munca si sper ca astazi vom invinge Gloria"

Linia de clasament a celor doua echipe inaintea partidei directe:
5 Dacia Unirea Braila 23 9 7 7 27-23 34
10 Gloria Buzau 23 8 6 9 23-19 30

In ultima perioada, Dacia a remizat la Buzau, iar pe teren propriu a pierdut sau a incheiat la egalitate disputele cu Gloria. Singura data cind formatia buzoiana a avut o pozitie foarte buna in clasament a fost aceea in care a incheiat campionatul pe locul al doilea si trebuia sa mearga la baraj, iar victoria de la Braila era imperios necesara pentru realizarea obiectivului. In rest, formatia din Cring la fiecare final de sezon, si acesta nu face exceptie, s-a aflat in zona retrogradarii.
De aceea meciul pe care formatia braileana il are de disputat astazi este unul extrem de dificil pentru ca se pare ca mai mereu buzoienii au apelat si la metode neortodoxe pentru a-si indeplini obiectivul.
Pentru partida de astazi, antrenorul Gigi Ion are la dispozitie intreg lotul, mai putin Ciocea, suspendat pentru cumul de cartonase dar se pare ca el a fost si exclus din lot pentru comportare nesportiva.
Noul tehnician al Daciei considera ca echipa a intrat pe un fagas bun si ca deja o mare parte dintre jucatori si-au schimbat atitudinea si s-au adaptat deja cerintelor sale: "Avem un meci foarte greu deoarece echipa pe care o vom intilni, Gloria, se afla intr-o situatie disperata. Ne-am pregatit bine pentru acest joc si pot spune chiar ca am vazut alta atitudine in abordarea sedintelor de pregatire de catre jucatori. Eu cred ca vom intrerupe seria meciurilor fara victorie inregistrate pe teren propriu cu Gloria Buzau.
In tur, meciul de la Buzau s-a incheiat la egalitate, 0-0.

Etapa a 24-a programeaza meciurile:
Precizia Sacele - Dunarea Galati (0-0)
FC Botosani - FC Brasov (0-0)
Dacia Unirea Braila - Gloria Buzau (0-0)
FCM Tirgoviste - Callatis Mangalia (2-2)
Laminorul Roman - Petrolul Moinesti (1-2)
Altay Navodari - Cetatea Suceava (1-0)
Portul Constanta - Ceahlaul Piatra Neamt (0-4)
Forex Brasov sta.
In paranteza sint trecute rezultatele inregistrate in tur.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii