Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa de volei a liceului "Panait Cerna" s-a calificat pentru etapa de zona

Duminica, 18 martie, s-au disputat ultimele meciuri ale etapei judetene la volei masculin din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, competitie la startul careia s-au inscris cinci echipe din tot atitea licee brailene. In afara de concurs a participat echipa "Zimbrii", care, in calitate de campioana judeteana de gimnaziu a facut o ultima repetitie inaintea etapei de zona.
De altfel formatia pregatita de profesorul Dragos Crita a pierdut doar partidele cu primele doua clasate si a invins echipele de pe locurile 3-5.
Neinvinse pina la ultima runda a intrecerii, echipele Gr. Sc. "Panait Istrati" si liceului "Panait Cerna" s-au luptat pentru locurile 1-2. Dupa patru ani de suprematie pe plan local echipa Gr. Sc. "Panait Istrati" pregatita de profesoara Roxana Dediu a predat stafeta adversarei sale.
Campioana judeteana pe 2007 a devenit echipa de la "Panait Cerna" condusa de profesoara Nicoleta Bujor care s-a impus cu 2-0 in fata formatiei Gr. Sc. "Panait Istrati", la capatul unui meci cu multe momente spectaculoase.
Partida pentru locurile 3-4 a fost cistigata cu 2-1 de echipa Colegiului National "Gh. Munteanu Murgoci". Ocupanta locului al treilea in 2006, echipa liceului "Mihail Sebastian" s-a consolat anul acesta doar cu locul al cincilea.
Campioana judeteana, "Panait Cerna" are sanse mari sa acceada in faza finala a competitiei deoarece etapa de zona se va desfasura tot la Braila.
Primele trei clasate au primit diplome din partea Inspectoratului Scolar Judetean si dulciuri din partea Directiei pentru Sport.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii