Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa de junioare II a LPS-ului s-a calificat la turneul final

In afara de HC Dunarea, o alta echipa careia ar trebui sa i se acorde o mai mare atentie din partea administratiei locale este echipa de junioare II a LPS-ului, care pentru al doilea an consecutiv a reusit sa se califice la turneul final alaturi de cele mai bune formatii din tara. Junioarele II pregatite de profesorul Ion Bucovala au inregistrat doua insuccese in primul turneu semifinal desfasurat la Bucuresti, ambele in fata CSS-urilor din capitala, dar a cistigat trei partide, iar la Braila s-a impus fara drept de apel in fata primelor patru adversare. LPS-ul si-a luat revansa in fata echipei CSS 5 Bucuresti pe care a invins-o cu 29-23, iar in cel de al doilea meci s-a distrat cu HC Otelul de care a trecut la o diferenta de noua goluri, 26-17.
Cel de al treilea joc, cel cu CSS Constanta, a fost ceva mai echilibrat, dar in final brailencele s-au impus cu 26-24. Elevele profesorului Ion Bucovala s-au concentrat la maximum si au reusit sa-si ia revansa si in fata celeilalte formatii in fata careia pierduse la Bucuresti, CSS 4 si dupa un joc spectaculos si-au trecut in cont cel de al patrulea succes consecutiv, rezultat ce le-a permis sa ocupe primul loc in clasamentul general. Evoluind cu rezervele in ultimul meci LPS Braila a pierdut la cinci goluri diferenta disputa cu Rapid CFR Bucuresti, dar acest rezultat nu i-a afectat locul din clasamentul final.
"Remarc intreaga echipa pentru evolutia de la acest ultim turneu semifinal. Am reusit sa ocupam locul intii in clasament cu toate ca Pavalache s-a accidentat in primul meci, Dutu si Florea au acuzat la rindul lor probleme medicale, iar Nicoleta Eseanu a intrat in teren numai ca sa execute loviturile de la 7 metri. Este un rezultat foarte bun care demonstreaza ca la Braila se munceste cu responsabilitate si daca vom reusi sa recuperam jucatoarele accidentate ne vom bate pentru un loc bun si la turneul final", a declarat profesorul Ion Bucovala.
In afara de echipa LPS-ului din Braila, in ultima faza a competitiei si-au mai asigurat participarea CSS 4 Bucuresti si Rapid CFR Bucuresti, formatii clasate pe locurile al doilea si al treilea.
LPS Braila: Steliana Dascalu, Alina Mihaiu, Roxana Paleru 31 goluri, Ana Maria Florea 23, Elena Dutu 18, Nicoleta Eseanu 18, Iulia Bragau 12, Claudia Soalca 10, Madalina Toma, Alexandra Popa, Alexandra Pavalache, Larisa Harapcea, Ana Maria Oprea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii