Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Dupa jocul prestat meritam cel putin un punct"

Ceahlaul: Covrig - L. Goian, Alistar, Nohai - Feizula, C. Ilie (min. 86: Borz), T. Serban, Ivasca, Macovei - M. Baicu (min. 82: Petrache), M. Ilie (min. 60: Doicaru)
Antrenor: Marin Barbu
Dacia: Olteanu - Hristian, Constantinescu, L. Ivan, Baldovin, Ciocea - Ochia (min. 75: Pelin), Olenic, Sandru (min. 88: Vasilachi) - Plesa (min. 85: Covaci), Ungureanu
Antrenor: Imilian Serbanica
Arbitri: Daniel Corcescu - Adrian Midisan si Bela Szoke, toti trei din Constanta

Brailenii au fost protagonistii primei reprize

Partida de sub Pietricica a inceput cu o ocazie a gazdelor, chiar in minutul doi, cind Serban a sutat din lovitura libera, dar mingea deviata de catre unul dintre jucatorii din zid a fost prinsa de Olteanu.
Din minutul 5 si pina la finalul primei reprize, jocul a fost dominat de formatia oaspete. Dacia a avut mai mult posesia mingei si a etalat un joc in viteza, cu multe pase de efect, aratind ca o echipa omogena.
Brailenii au avut o prima ocazie de gol, in minutul 11. Plesa, care prin prestatia ulterioara avea sa fie considerat cel mai bun jucator brailean al partidei, a demarat pe partea stinga, a reusit sa scape de marcaj si a centrat la marginea careului, Olenic a sutat puternic din pozitie centrala insa nu a reusit sa-l pacaleasca pe portarul Covrig.
Dupa o perioada in care s-a jucat mai mult la centrul terenului, Plesa a centrat puternic in fata portii si Nohai a avut o interventie salvatoare pentru echipa sa, reusind sa devieze in extremis mingea din fata lui Ungureanu. Plesa si Sandru si-au trecut si ei apoi numele pe lista ratarilor.
La rindul lor si gazdele au reusit o faza periculoasa in minutul 30, insa M. Ilie a fost deposedat, intr-un duel unu la unu, de catre Constantinescu.
Ultima ocazie a primei reprize a apartinut tot oaspetilor. Ochia (min. 34) a centrat de pe partea dreapta, mingea l-a depasit pe Goian, a ajuns la Ungureanu insa atacantul Daciei, desi aflat intr-o pozitie extrem de favorabila, a sutat pe linga poarta.

Costel Ilie a speculat singura gafa a defensivei oaspetilor

Partea doua a meciului a fost mai putin spectaculoasa, fara prea multe faze de poarta. Cei doi antrenori au incercat sa tacticizeze jocul pentru a-si indeplini obiectivul insa cel care a reusit in final sa-l atinga a fost Marin Barbu.
La zece minute de la reluare, nemtenii au inscris unicul gol al partidei. Dupa o actiune a Ceahlaului pe partea dreapta, mingea a ajuns la Baicu, aflat la 17 metri de poarta, acesta a trimis o pasa pe culoar la C. Ilie, iar mijlocasul gazdelor a sutat violent in vinclul portii lui Olteanu.
Dupa doar doua minute, mingea a circulat pe traseul Ivasca - Baicu - C. Ilie, dar acesta din urma a fost blocat in momentul sutului de Laurentiu Ivan.
La singurul corner al brailenilor din acest meci (min. 79), Ciocea a preluat mingea pe partea stinga, a sutat puternic in careul advers, insa Olenic nu a reusit sa reia cu destula forta spre poarta si Covrid a izbutit sa inlature pericolul.
Desi a intilnit lidera, formatia cea mai puternica a seriei, cu multe nume sonore care au evoluat in Divizia A, Dacia a reusit o partida foarte buna, poate cea mai buna realizata in deplasare si doar nesansa a facut ca in final sa plece invinsa de la Piatra Neamt.

Declaratii dupa meci:
Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al clubului Ceahlaul: "Ma bucur ca am obtinut cele trei puncte insa a fost o victorie norocoasa si daca ar fi sa acord o nota echipei noastre pentru aceasta partida, nu i-as da mai mult de 5. Felicit echipa braileana pentru modul in care a abordat acest joc in urma caruia s-ar parea ca noi mai trebuie sa reevaluam situatia pentru ca in esalonul in care dorim sa ajungem lupta va fi mult mai dura".
Marin Barbu, antrenor Ceahlaul: "Ma bucur de rezultat, dar totodata am realizat faptul ca trebuie sa facem o analiza a lotului de jucatori. Avem jucatori de Divizia A, precum Baicu si Goian, dar deocamdata ei nu confirma si asta este o consecinta a faptului ca la echipele de unde vin au fost mai mult rezerve. Exceptie a facut Alistar, un jucator care s-a vazut ca gindeste in teren si are o mentalitate de fotbalist profesionist. El este, de altfel, un jucator care a fost in priza tot timpul. Trebuie sa revenim cu picioarele pe pamint si sa ne consideram promovati in Divizia A abia dupa ultimul meci al returului".
Imilian Serbanica, antrenor Dacia Unirea: "Am facut un joc bun, am condus ostilitatile in teren, ne-am creat ocazii de a marca, dar sansa nu a fost de partea noastra. Ceahlaul nu a contat in joc in prima parte a meciului, dupa care un moment de neatentie, ne-a costat trei puncte. Sincer, meritam cel putin un egal, dar si asa ma bucura faptul ca jucatorii si-au recapatat increderea in ei si au demonstrat ca pot juca de la egal la egal cu cei ai liderului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii