Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Dupa jocul prestat meritam cel putin un punct"

Ceahlaul: Covrig - L. Goian, Alistar, Nohai - Feizula, C. Ilie (min. 86: Borz), T. Serban, Ivasca, Macovei - M. Baicu (min. 82: Petrache), M. Ilie (min. 60: Doicaru)
Antrenor: Marin Barbu
Dacia: Olteanu - Hristian, Constantinescu, L. Ivan, Baldovin, Ciocea - Ochia (min. 75: Pelin), Olenic, Sandru (min. 88: Vasilachi) - Plesa (min. 85: Covaci), Ungureanu
Antrenor: Imilian Serbanica
Arbitri: Daniel Corcescu - Adrian Midisan si Bela Szoke, toti trei din Constanta

Brailenii au fost protagonistii primei reprize

Partida de sub Pietricica a inceput cu o ocazie a gazdelor, chiar in minutul doi, cind Serban a sutat din lovitura libera, dar mingea deviata de catre unul dintre jucatorii din zid a fost prinsa de Olteanu.
Din minutul 5 si pina la finalul primei reprize, jocul a fost dominat de formatia oaspete. Dacia a avut mai mult posesia mingei si a etalat un joc in viteza, cu multe pase de efect, aratind ca o echipa omogena.
Brailenii au avut o prima ocazie de gol, in minutul 11. Plesa, care prin prestatia ulterioara avea sa fie considerat cel mai bun jucator brailean al partidei, a demarat pe partea stinga, a reusit sa scape de marcaj si a centrat la marginea careului, Olenic a sutat puternic din pozitie centrala insa nu a reusit sa-l pacaleasca pe portarul Covrig.
Dupa o perioada in care s-a jucat mai mult la centrul terenului, Plesa a centrat puternic in fata portii si Nohai a avut o interventie salvatoare pentru echipa sa, reusind sa devieze in extremis mingea din fata lui Ungureanu. Plesa si Sandru si-au trecut si ei apoi numele pe lista ratarilor.
La rindul lor si gazdele au reusit o faza periculoasa in minutul 30, insa M. Ilie a fost deposedat, intr-un duel unu la unu, de catre Constantinescu.
Ultima ocazie a primei reprize a apartinut tot oaspetilor. Ochia (min. 34) a centrat de pe partea dreapta, mingea l-a depasit pe Goian, a ajuns la Ungureanu insa atacantul Daciei, desi aflat intr-o pozitie extrem de favorabila, a sutat pe linga poarta.

Costel Ilie a speculat singura gafa a defensivei oaspetilor

Partea doua a meciului a fost mai putin spectaculoasa, fara prea multe faze de poarta. Cei doi antrenori au incercat sa tacticizeze jocul pentru a-si indeplini obiectivul insa cel care a reusit in final sa-l atinga a fost Marin Barbu.
La zece minute de la reluare, nemtenii au inscris unicul gol al partidei. Dupa o actiune a Ceahlaului pe partea dreapta, mingea a ajuns la Baicu, aflat la 17 metri de poarta, acesta a trimis o pasa pe culoar la C. Ilie, iar mijlocasul gazdelor a sutat violent in vinclul portii lui Olteanu.
Dupa doar doua minute, mingea a circulat pe traseul Ivasca - Baicu - C. Ilie, dar acesta din urma a fost blocat in momentul sutului de Laurentiu Ivan.
La singurul corner al brailenilor din acest meci (min. 79), Ciocea a preluat mingea pe partea stinga, a sutat puternic in careul advers, insa Olenic nu a reusit sa reia cu destula forta spre poarta si Covrid a izbutit sa inlature pericolul.
Desi a intilnit lidera, formatia cea mai puternica a seriei, cu multe nume sonore care au evoluat in Divizia A, Dacia a reusit o partida foarte buna, poate cea mai buna realizata in deplasare si doar nesansa a facut ca in final sa plece invinsa de la Piatra Neamt.

Declaratii dupa meci:
Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al clubului Ceahlaul: "Ma bucur ca am obtinut cele trei puncte insa a fost o victorie norocoasa si daca ar fi sa acord o nota echipei noastre pentru aceasta partida, nu i-as da mai mult de 5. Felicit echipa braileana pentru modul in care a abordat acest joc in urma caruia s-ar parea ca noi mai trebuie sa reevaluam situatia pentru ca in esalonul in care dorim sa ajungem lupta va fi mult mai dura".
Marin Barbu, antrenor Ceahlaul: "Ma bucur de rezultat, dar totodata am realizat faptul ca trebuie sa facem o analiza a lotului de jucatori. Avem jucatori de Divizia A, precum Baicu si Goian, dar deocamdata ei nu confirma si asta este o consecinta a faptului ca la echipele de unde vin au fost mai mult rezerve. Exceptie a facut Alistar, un jucator care s-a vazut ca gindeste in teren si are o mentalitate de fotbalist profesionist. El este, de altfel, un jucator care a fost in priza tot timpul. Trebuie sa revenim cu picioarele pe pamint si sa ne consideram promovati in Divizia A abia dupa ultimul meci al returului".
Imilian Serbanica, antrenor Dacia Unirea: "Am facut un joc bun, am condus ostilitatile in teren, ne-am creat ocazii de a marca, dar sansa nu a fost de partea noastra. Ceahlaul nu a contat in joc in prima parte a meciului, dupa care un moment de neatentie, ne-a costat trei puncte. Sincer, meritam cel putin un egal, dar si asa ma bucura faptul ca jucatorii si-au recapatat increderea in ei si au demonstrat ca pot juca de la egal la egal cu cei ai liderului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii