Mergi la conţinutul principal

După trei săptămâni, Primăria şi-a amintit de şanţurile din intersecţia Şcolilor cu Independenţei

• linia de tramvai a fost înlocuită la jumătatea lunii noiembrie şi abia acum s-au astupat şi rosturile rămase între placa de beton şi partea carosabilă

 

Cele două mici şanţuri situate de-a lungul liniei de tramvai, în intersecţia străzii Şcolilor cu bulevardul Independenţei, au fost astupate, în sfârşit, cu un strat de asfalt, după ce, timp de aproape trei săptămâni, le-au făcut viaţa grea şoferilor. Reamintim că respectiva porţiune de şină avea nişte probleme vechi de câţiva ani, fiind sudată şi răssudată în câteva locuri. Pentru că ajunsese într-un stadiu de degradare atât de avansat încât afecta anvelopele maşinilor care treceau peste ea, s-a luat într-un târziu decizia de a fi înlocuită complet. Astfel, la jumătatea lunii noiembrie, liniile avariate au fost înlocuite cu tot cu postamentul de beton aferent. Toate bune şi frumoase, numai că la îmbinarea betonului cu asfaltul carosabilului au rămas două rosturi late de vreo 20 de centimetri, care reprezentau în continuare un “stres” pentru roţile maşinilor. Întrebaţi la vremea respectivă de ce nu astupă cu o mână de asfalt cele două denivelări, reprezentanţii Primăriei ne-au spus că, aşa cum se obişnuieşte la noi, vor fi lăsate o vreme să se taseze natural sub traficul auto. Abia miercuri, 4 decembrie, şi-a făcut apariţia o echipă de lucru care a purces la astuparea celor două şanţuri din carosabil. Înainte de a turna asfalt, muncitorii au îndepărtat cu un picamer surplusul de material din cele două gropi, ceea ce face ca tasarea din motivarea Primăriei să fi fost, practic, degeaba. Cert este că a fost nevoie de câteva săptămâni pentru a fi înlăturat acest obstacol din calea şoferilor. Cei care circulă zilnic prin zonă au rămas surprinşi când au văzut că se repară, în sfârşit, intersecţia respectivă. “De vreo trei săptămâni trecem prin gropile astea, nu înţeleg de ce a durat atât până au venit să le astupe. Probabil o fi avut drum pe aici careva din conducerea Primăriei şi nu i-a plăcut cum a făcut maşina sub fundul lui când a trecut prin şanţurile acelea... Că altfel nu îşi mai aduceau aminte să vină să le repare!”, ne-a declarat Ion Condoliu, unul dintre brăilenii care circulă frecvent prin zona menţionată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro