Mergi la conţinutul principal

După rezolvarea contestațiilor, Brăila se menține pe locul 1 la BAC. Avem și trei medii de 10! Trei fete de la colegiile ”Bălcescu” și ”Murgoci” au obținut nota maximă

* este vorba despre Teodora Anca Plopeanu, Mirela Georgiana Moisoiu (ambele de la ”Bălcescu”) și Ana-Maria Ioana Vîlu (absolventă a Colegiului ”Murgoci”)

 

 

Rezultatele finale la BAC s-au afișat vineri, 7 iulie, iar Brăila se poate mândri cu locul 1 în clasamentul național! O performanță istorică pentru elevii noștri, care pentru prima dată în ultimele două decenii obțin cele mai bune rezultate din înteaga țară! Brăila are cea mai mare promovabilitate în rândul seriei curente - 89,1% (87,4% inițial), dar și în ceea ce privește rata generală de promovare (promoția curentă și promoțiile anterioare) - 84,7% (82,4% inițial).

Mai mult, în județul nostru sunt acum trei medii de 10. Trei fete au reușit această performanță, fiind vorba despre:

- Teodora Anca Plopeanu -  Colegiul Național ”Nicolae Bălcescu” (mate-info)

- Mirela Georgiana Moisoiu – Colegiul Național ”Nicolae Bălcescu” (mate-info)

- Ana-Maria Ioana Vîlu – Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci” (filologie)

După afișarea rezultatelor finale un singur liceu are 100% promovabilitate, fiind vorba despre Colegiul ”Murgoci”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro