Mergi la conţinutul principal
Vocile Brăilei

"După ce au terminat parcarea, au venit cei de la CUP Dunărea să taie asfaltul pentru o avarie"

* parcarea din spatele Școlii Gimnaziale nr. 18 "Mihu Dragomir" Brăila, recent amenajată, a fost "feliată" de un utilaj al companiei de apă

 

 

 

Parcare nou-amenajată de municipalitate, stricată de angajații Companiei de Utilități "Dunărea" Brăila SA. Asta reiese dintr-o sesizare trimisă pe adresa redacției "Obiectiv-Vocea Brăilei" de către un cititor care locuiește în zona Școlii Gimnaziale nr. 18 "Mihu Dragomir" și care, indignat de lucrările la care asista neputincios, de la balconul apartamentului, ne-a trimis și fotografii cât se poate de relevante. Ieri, groapa săpată de angajații companiei de apă fusese astupată, dar parcarea era, în continuare, afectată de lucrările făcute de angajații CUP "Dunărea".

"După ce au terminat parcarea din spatele Școlii Gimnaziale nr. 18, au venit cei de la CUP «Dunărea» să o taie pentru o avarie. Nu era normal ca înainte să se efectueze asfaltarea, să se uite la țevi, să vadă dacă sunt în regulă? Dar dacă de astfel de conducere avem parte, cu asta defilăm", a spus, mâhnit, brăileanul care a fost martor la întâmplare.

Parcarea din spatele Școlii Gimnaziale nr. 18 "Mihu Dragomir",, de pe Calea Galați, găurită de utilajele CUP "Dunărea" Brăila, nu este nici prima nici ultima porțiune de asfalt afectată cu ocazia efectuării unor lucrări la rețeaua de alimentare cu apă potabilă și de canalizare a orașului. Pe strada Școlilor, de exemplu, asfaltul a fost spart în jurul unui capac de canalizare, iar gaura din carosabil a ”dăinuit” pe poziție, spre disperarea șoferilor, mai bine de două săptămâni, fiind astupată abia după ce cazul a fost făcut public de cotidianul nostru.

În urma sesizării primite la redacție, am încercat să obținem un punct de vedere de la reprezentanții CUP "Dunărea" Brăila SA, însă acest lucru nu a fost posibil.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro