Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dunarea Galati - FC Viitorul Insuratei 2-2 (0-2)

Miercuri nou promovata in Divizia C, FC Viitorul Insuratei, a incheiat la egalitate un meciul test de la Galati cu Dunarea, iar la finalul partidei presedintele Paul Alexandru s-a declarat multumit de apetitul ofensiv al formatiei sale, mai putin insa de lipsa de concentrare a aparatorilor in repriza a doua, fapt ce a permis gazdelor sa restabileasca egalitatea.
Formatia din Insuratei a dominat ostilitatile in prima repriza, una in care ambele combatante au evoluat cu potentialii titulari si in minutul 19 a deschis scorul prin Dobre care a fructificat o pasa excelenta primita de la colegul din linia mediana, Ionel Vioreanu.
Percutantul atacant al oaspetilor a hartuit in permanenta apararea adversa si in ultimul minut al primei reprize a obtinut un penalty pentru formatia sa pe care l-a executat impecabil Viorel Tanase si Viitorul Insuratei a plecat la cabine cu un avantaj de doua goluri.
In repriza a doua, Georgica Oprea a ratat incredibil in situatie de unu la unu cu portarul galatean, iar pe finalul partidei, dupa ce ambii antrenori facusera deja numeroase schimbari in efectivele lor, Dunarea a reusit sa marcheze de doua ori si sa restabileasca egalitatea.
"Sintem pe un drum bun. In mare, lotul pentru editia de campionat ce va incepe pe 11 august este definitivat, mai avem nevoie de citeva jocuri de verificare si sint convins ca lucrurile vor decurge asa cum ne dorim" a declarat Paul Alexandru, presedintele gruparii din Insuratei.
FC Viitorul: Stoica - Samuila, Bogdan, Nicolai, Clim - Stanciu, Vioreanu, Paraschiv, Bratosin - Dobre, Tanase. Au mai jucat: Iorcic, Stefanita, Baicu, Burlusteanu, Butiseaca, Preda, Lazar, Cheles, Grecu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii