Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Duminica incepe turneul play off la fotbal in sala

Duminica se va derula prima etapa a turneului play off la fotbal in sala, la care din seria intii a Ligii a doua participa primele patru clasate. Federatia a stabilit si punctajul cu care va porni la drum fiecare formatie participanta si anume, lidera, Athletic are 3 puncte, ocupanta locului secund, Blazer Braila 2 puncte, Metropolis Bucuresti 1 punct si Amnia zero puncte.
In prima runda sint programate jocurile Athletic - Amnia si Blazer - Metropolis. Fiind trei echipe din Bucuresti, cu siguranta ca sarcina elevilor lui Nicu Pascu va fi una extrem de dificila pentru a promova, insa nu una imposibil de realizat.
Brailenii au sansa de a disputa primul meci pe teren propriu si ea trebuie valorificata la maximum.
Pentru partida de astazi, tot lotul este valid cu o singura exceptie, cea a lui Ionel Vioreanu, care este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.
"Cu siguranta ca meciurile din play off vor fi mult mai dificile insa noi speram sa ne mentinem pe locul al doilea si sa promovam in Liga I. Va fi o perioada grea, deoarece dupa acest meci foarte dificil, miercuri vom juca la Egreta Tulcea in Cupa Romaniei, iar duminica viitoare pe terenul liderei la Bucuresti. Sper insa sa trecem cu bine peste aceste trei meciuri", a declarat Iulian Radoi, directorul sportiv al echipei Blazer.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii