Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DSVSA Braila are un nou sef

Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Braila va avea, in curind, in mod oficial, un nou director executiv, in persoana doctorului Cristian Popescu. Potrivit informatiilor oferite de subprefectul Aurica Avram, Popescu a participat si a cistigat concursul desfasurat in perioada 16 -17 ianuarie, la Agentia Nationala a Functionarilor Publici Bucuresti, fiind, de altfel, si singurul candidat. Cristian Popescu este membru PD si il va inlocui pe actualul director interimar, Liliana Stefanu, care a decis sa nu se inscrie la concurs. Subprefectul Avram a tinut sa precizeze ca, "doctorul Popescu isi va ocupa noua functie in momentul in care va veni si decizia de numire de la Bucuresti, lucru care se va intimpla in scurt timp".
Ieri, dupa amiaza, Cristian Popescu fusese anuntat verbal despre rezultatul examenului, stia ca va fi noul director al DSVSA Braila, dar, oficial, nu primise nici un document care sa ateste lucrul acesta. De aceea, ne-a explicat ca actiunea de transfer si preluare a atributiilor va dura, probabil, citeva zile. Mai ales ca dr. Popescu provine din sistemul privat, el detinind pina in prezent functia de director tehnic al unei clinicii veterinare pentru animale de companie. Cristian Popescu este absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti, promotia 1998. In ultimul an s-a specializat in patologia animalelor de companie, iar in prezent este masterand, ultimul an, in domeniul sanatatii animalelor domestice.
"Inteleg ca vin cumva in necunoscut, nu am lucrat niciodata in Directie, nu stiu cum stau lucrurile. Sper insa sa ma adaptez repede, problemele, oricum, peste tot sint aceleasi. Sper sa reusesc sa imi formez o echipa, pentru ca stiu ca in DSVSA Braila sint doar profesionisti, s-a vazut in modul in care au actionat impotriva gripei aviare. A fost acea neintelegere de la inceput, dar apoi chiar nu avem ce sa le reprosam, in conditiile in care Braila a fost judetul cel mai afectat de aceasta problema", ne-a declarat Cristian Popescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii