Mergi la conţinutul principal

DSJ a lansat programul "Miscare pentru sanatate prin sport"

Ieri, in cadrul unei conferinte de presa organizate la hotel Sport, Elisabeta Aron, director la Directia pentru Sport a judetului, a lansat campania "Miscare pentru sanatate prin sport".
"Acest program vine in intimpinarea dorintei tinerilor care vor sa faca miscare. Societatea are nevoie de astfel de proiecte prin care copiii si tinerii sa beneficieze de educatie prin sport. Valorile educative ale sportului le cunoastem, dar din pacate nu prea le folosim, de aceea incercam sa derulam citeva actiuni care sa atraga cit mai multi tineri in salile de sport si nu numai", a declarat Elisabeta Aron.
Programul se intinde pe o perioada de trei-patru saptamini si cuprinde o serie de activitati deosebit de interesante.
Primele actiuni se vor derula in acest week-end.
Simbata, 20 octombrie, incepind cu ora 10.00, la sala Polivalenta se va desfasura Cupa "Haka" la rugby tag, competitie rezervata copiilor cu virste intre 12 si 14 ani la care s-au inscris deja opt echipe de gimnaziu, iar in zilele de 20 si 21 octombrie in sala de sport a Colegiului National "Gheorghe Munteanu Murgoci" se va derula un turneu de volei baieti Cupa "Toamnei" la care vor participa patru formatii.
Tot in cadrul acestei campanii, la sfirsitul saptaminii urmatoare va avea loc un curs de perfectionare "Managementul proiectelor sportive" dupa care este programata "Stafeta generatiilor" la care vor fi invitati sa participe membrii partidelor politice.
De asemenea, in aceasta perioada, DSJ urmareste amplasarea de panouri de streetball in diferite zone ale orasului.
"Una dintre actiunile cele mai importante pe care ni le-am propus este aceea de amplasare a panourilor pentru baschet in spatiile de joaca ale copiilor, pe terenuri virane sau in curtile interioare ale blocurilor. Am identificat o serie de astfel de spatii si vom face apel la structurile politice din oras pentru a ne sprijini in tentativa noastra de a oferi tinerilor braileni in jur de 10-12 astfel de panouri", a mai adaugat Elisabeta Aron.
Concursul "Dans si sanatate" va incheia seria manifestarilor din acest prim program. Pe data de 2 noiembrie, la ora 18.00, la sala Polivalenta vor fi premiate echipele cistigatoare ale competitiilor mentionate. Tot atunci, clubul Swift Dance va sustine o demonstratie de dans modern.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu