Mergi la conţinutul principal

Dreptate pentru Gigină! Motocicliștii ies în stradă astăzi, de la ora 18.00

* ei demonstrează astfel că sunt solidari cu protestele colegilor din întreaga țară * prin acțiunea lor, ei cer să se facă dreptate pentru motopolițistul Bogdan Gigină!

 

Motocicliștii brăileni au dat adunarea pe Facebook, nemulțumiți de decizia senatorilor de a-l face scăpat pe Gabriel Oprea, demnitarul acuzat de moartea motopolițistului Bogdan GIGINĂ.

Sub sloganul ”Dreptate pentru Gigină!”, motocicliștii brăileni vor tura motoarele, diseară, în fața primăriei, alăturându-se astfel mișcării de protest inițiate de Cristian Techiu.

Iată mesajul promovat pe facebook de motocicliștii brăileni și grupurile din care fac ei parte: ”Vineri, la 17.50, ne găsim la Lidl, în barieră, apoi plecăm către primărie... Nu suntem membri sau simpatizanţi ai vreunui partid politic şi tot ce dorim să transmitem este că organele abilitate trebuie să fie lăsate să-şi facă treaba. Ancheta în cazul morţii motopolitistului Bogdan Gigina trebuie să-şi urmeze cursul firesc, iar Senatul să nu mai facă scut în faţă celor acuzaţi de abuz în serviciu sau alte fapte. Ne vom opri în faţă primăriei şi vom fi solidari cu ceilalţi fraţi motociclişti din toată ţară care cer #dreptatepentrugigina!”

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro