Mergi la conţinutul principal

Drama unei familii de brăileni care au murit de COVID-19 în Galați și ale căror trupuri neînsuflețite încă nu au fost ridicate de la morgă

* o brăileancă de 82 de ani și fiul acesteia de 51 de ani, care locuiau în Galați, au decedat, recent, ca urmare a faptului că au contractat virusul SARS-CoV-2 * problema este că aceștia nu au rude în Județul Galați care să le poată ridica trupurile neînsuflețite de la Morgă pentru fi înmormântați * un prieten apropiat al celor doi ne-a contactat pe adresa redacției pentru a face un apel la rudele decedaților, despre care știe că locuiesc în Brăila, să vină să identifice trupurile defuncților * numele celor două persoane decedate sunt: Eugenia Cornelia Marinescu și Lavinius Marinescu

 

 

Doi brăileni, mamă și fiu, au decedat recent de COVID-19 în Galați iar trupurile neînsuflețite ale acestora încă se află la Morga Spitalului Județean Sf. Apostol Andrei din orașul vecin, deoarece toate rudele acestora locuiesc în Brăila. Este vorba despre Eugenia Cornelia Marinescu (în vârstă de 82 de ani) și de fiul acesteia, Lavinius Marinescu (în vârstă de 51 de ani). Eugenia Marinescu a fost cadru universitar al Facultății de Chimie Alimentară din Galați iar fiul său absolvent al aceleiași facultăți. Informația ne-a fost transmisă pe adresa redacției de către un prieten al celor doi, care a dorit să facă un apel la rudele acestora, despre care știe că ar locui în Brăila, să vină și să le ridice trupurile de la morgă. Deoarece procedurile în contextul celor care mor de COVID-19 sunt destul de stricte, este nevoie ca rudele celor doi brăileni să identifice și să ridice trupurile neînsuflețite de la Morgă pentru a fi mai apoi înmormântați, lucru pe care prietenii nu îl pot face.

După cum ne-a transmis apropiatul acestora, cei doi brăileni locuiau la adresa Str Gării nr. 65, Bloc A, apt. 7, Galați. Rudele din Brăila sunt rugate să contacteze Poliția Municipiului Galați și Primăria Municipiului Galați. De altfel, prietenul celor două persoane decedate a fost de acord să îi fie publicat numărul de telefon, unde să poată fi contactat de către rudele celor doi: 0745005725.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro