Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir sustine ca presedintii de cluburi nu pot fi acuzati de deturnare de fonduri

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, sustine ca presedintii de cluburi din Liga I nu pot fi acuzati de deturnare de fonduri, intrucit acestia au investit mai mult de 10 la suta din transferurile de jucatori in centrele de copii si juniori.
Seful ligii a catalogat drept "povesti" acuzele de deturnare de fonduri. "Au investit mai mult decit 10 procente. Cluburile din prima liga au investit mult mai mult de 10 la suta din vinzarea in strainatate a jucatorilor in centrele de copiii si juniori. Pai trei sferturi din cluburi nu au vindut nici un jucator in strainatate. Astea sint povesti ca risca sa fie acuzati de deturnare de fonduri. Care sint cluburile alea care nu au investit la centrele de copii si juniori? Eu cunosc bine situatia si nu s-a intimplat asa ceva", a declarat Dragomir pentru MEDIAFAX.
Referindu-se la dosarul de urmarire penala deschis de DNA celor 10 oameni de fotbal pentru inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a lansat ipoteza in presa conform careia mai multi presedinti de cluburi ar putea fi acuzati si de deturnare de fonduri din cauza faptului ca nu au investit echivalentul a 10 procente din sumele provenite din transferurile de jucatori in strainatate in centrele de copii si juniori. Oficialul FRF nu a facut nici o referire expresa la aceste acuze.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii