Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir spune ca a trait momente de groaza in avion

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, pe Aeroportul "Henri Coanda", la sosirea din SUA, unde a insotit reprezentativa Romaniei, ca a trait momente de groaza in avioane, raminind fara aer si mincind peste stricat.
"De luni pina miercuri sint numai pe trasee. A fost o nenorocire, nu peripetii. Am trait momente de groaza, era sa murim in avion ca n-aveam aer (n.r. - pe aeroportul din Chicago). Nu mergeau motoarele si nu exista aer, puteam muri sufocati din clipa in clipa, patru ore am stat acolo. Nu puteau sa deblocheze usile. Iar acum, ne-a dat in avion peste stricat. Niste nemernici", a spus oficialul LPF, imbracat in trening si nebabierit.
Intrebat daca a fost cea mai urita zi de nastere, Dragomir implinind marti 60 de ani, presedintele LPF a spus: "Fereasca Dumnezeu, sint totusi cu zimbetul pe buze. A fost o zi care s-a prelungit cu 49 de ore".
Dragomir a adaugat ca nu a vazut jucatori luind somnifere ca sa poata dormi. "Unul sau doi jucatori au luat somnifere. Ce sa faci cu somniferele, este un chin", a comentat el.
Rugat sa comenteze declaratiile presedintelui CA al FC Steaua, Gigi Becali, care l-a acuzat de complot impotriva gruparii din Ghencea dupa aflarea sanctiunilor dictate impotriva Rapidului de Comisia de Disciplina a FRF, Dragomir a replicat: "Nici nu stiu ce sanctiuni. Sint in cirdasie cu Copos? Bai nene, am vorbit o singura data cu Valentin Alexandru, care m-a intrebat ce se face el, ca s-a certat cu Iacov. I-am zis sa stea linistit, ca vin eu si linistesc lucrurile. E greu fara Dragomir la liga, nu? Ma barbieresc, dorm vreo doua ore si ma duc sa vad ce se intimpla".
Dumitru Dragomir s-a referit si faptul ca presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, i-a cerut demisia: "Pentru cine adversar? Este democratie, ce daca imi cere demisia? Poate sa-mi ceara sa si cistig la loto vreo doua-trei milioane, iar eu am sa fac ce spune el. In ceea ce priveste loto, ca restul....v-am spus, peste vreo 10-15 ani. Daca a vorbit de mafie, desi nu cred, atunci comisiile isi vor intra in drepturi".
Extrem de volubil, Dragomir, care a fost asteptat la aeroport de sotie, a declarat ca ii era dor de Romania. "Asta e tara adevarata, in care traim noi. Nu este America tara tutuor posibilitatilor, asta este, dar n-avem grija de ea. Este o tara absolut dementiala, absolut extraordinara", a afirmat Dragomir.
A doua parte a delegatiei Romaniei a sosit, miercuri, in tara, cu o intirziere de doua ore, din cauza unei incurcaturi cu bagajele portarului Bogdan Lobont, acesta fiind al doilea incident care a afectat sosirea delegatiei echipei nationale in Romania. Avionul nationalei Romaniei ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Henri Coanda la ora 13.50, insa a ajuns la ora 15.20. La plecarea de la Chicago, bagajele lui Lobont au fost puse in cala pentru Bucuresti, dar pe aeroportul din Paris oficialii delegatiei romane si-au dat seama ca portarul merge la Florenta, si nu la Bucuresti, astfel ca a fost nevoie sa fie scoase bagajele, decolarea fiind intirziata cu doua ore. A doua parte a delegatiei Romaniei ar fi trebuit sa soseasca la Bucuresti, marti, insa avionul nu a mai putut decola de la Chicago, din cauza unei furtuni puternice care a durat doua ore, iar apoi din cauza unor defectiuni la motoarele avionului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii