Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir spune ca a trait momente de groaza in avion

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, pe Aeroportul "Henri Coanda", la sosirea din SUA, unde a insotit reprezentativa Romaniei, ca a trait momente de groaza in avioane, raminind fara aer si mincind peste stricat.
"De luni pina miercuri sint numai pe trasee. A fost o nenorocire, nu peripetii. Am trait momente de groaza, era sa murim in avion ca n-aveam aer (n.r. - pe aeroportul din Chicago). Nu mergeau motoarele si nu exista aer, puteam muri sufocati din clipa in clipa, patru ore am stat acolo. Nu puteau sa deblocheze usile. Iar acum, ne-a dat in avion peste stricat. Niste nemernici", a spus oficialul LPF, imbracat in trening si nebabierit.
Intrebat daca a fost cea mai urita zi de nastere, Dragomir implinind marti 60 de ani, presedintele LPF a spus: "Fereasca Dumnezeu, sint totusi cu zimbetul pe buze. A fost o zi care s-a prelungit cu 49 de ore".
Dragomir a adaugat ca nu a vazut jucatori luind somnifere ca sa poata dormi. "Unul sau doi jucatori au luat somnifere. Ce sa faci cu somniferele, este un chin", a comentat el.
Rugat sa comenteze declaratiile presedintelui CA al FC Steaua, Gigi Becali, care l-a acuzat de complot impotriva gruparii din Ghencea dupa aflarea sanctiunilor dictate impotriva Rapidului de Comisia de Disciplina a FRF, Dragomir a replicat: "Nici nu stiu ce sanctiuni. Sint in cirdasie cu Copos? Bai nene, am vorbit o singura data cu Valentin Alexandru, care m-a intrebat ce se face el, ca s-a certat cu Iacov. I-am zis sa stea linistit, ca vin eu si linistesc lucrurile. E greu fara Dragomir la liga, nu? Ma barbieresc, dorm vreo doua ore si ma duc sa vad ce se intimpla".
Dumitru Dragomir s-a referit si faptul ca presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, i-a cerut demisia: "Pentru cine adversar? Este democratie, ce daca imi cere demisia? Poate sa-mi ceara sa si cistig la loto vreo doua-trei milioane, iar eu am sa fac ce spune el. In ceea ce priveste loto, ca restul....v-am spus, peste vreo 10-15 ani. Daca a vorbit de mafie, desi nu cred, atunci comisiile isi vor intra in drepturi".
Extrem de volubil, Dragomir, care a fost asteptat la aeroport de sotie, a declarat ca ii era dor de Romania. "Asta e tara adevarata, in care traim noi. Nu este America tara tutuor posibilitatilor, asta este, dar n-avem grija de ea. Este o tara absolut dementiala, absolut extraordinara", a afirmat Dragomir.
A doua parte a delegatiei Romaniei a sosit, miercuri, in tara, cu o intirziere de doua ore, din cauza unei incurcaturi cu bagajele portarului Bogdan Lobont, acesta fiind al doilea incident care a afectat sosirea delegatiei echipei nationale in Romania. Avionul nationalei Romaniei ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Henri Coanda la ora 13.50, insa a ajuns la ora 15.20. La plecarea de la Chicago, bagajele lui Lobont au fost puse in cala pentru Bucuresti, dar pe aeroportul din Paris oficialii delegatiei romane si-au dat seama ca portarul merge la Florenta, si nu la Bucuresti, astfel ca a fost nevoie sa fie scoase bagajele, decolarea fiind intirziata cu doua ore. A doua parte a delegatiei Romaniei ar fi trebuit sa soseasca la Bucuresti, marti, insa avionul nu a mai putut decola de la Chicago, din cauza unei furtuni puternice care a durat doua ore, iar apoi din cauza unor defectiuni la motoarele avionului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii