Mergi la conţinutul principal

Dragomir ameninţă şi cere din nou preluarea în administrare a Stadionului de Atletism

• primarul Marian Dragomir a decis să facă încă o solicitare către ministrul Sportului, de această dată printr-un intermediar - Dumitru Blănaru, directorul Clubului Sportiv Municipal Brăila • edilul-şef i-a transmis acestuia, ieri, în cadrul Colegiului Prefectural că dacă cererea Primăriei va fi respinsă, municipalitatea va monta un panou informativ în faţa stadionului, pe care va scrie că obiectivul aparţine Ministerului Sportului, astfel încât, brăilenii să cunoască motivul privind starea jalnică a acestuia

 

Primarul Marian Dragomir ameninţă că va monta un panou informativ în faţa Stadionului de Atletism pe care va scrie că aparţine Ministerului Sportului, dacă cererea municipalităţii de a prelua obiectivul nu va primi un răspuns. Asta a declarat, ieri, edilul-şef, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, imediat după ce Dumitru Blănaru, directorul Clubului Sportiv Municipal Brăila, a prezentat o analiză a activităţii desfăşurate din ianuarie până la finele lunii august 2016.

“Profit de prezenţa dumneavoastră aici să vă retransmit intenţia serioasă a Municipiului Brăila de preluare a Stadionului de Atletism. Aşa cum am avut discuţiile şi în cadrul Ministerului, cred că este singura variantă pentru a putea transforma acel teren viran, într-unul pe care să se poată antrena sportivii. Cred că este absolut necesar să ne întâlnim săptămâna viitoare, cu documentele de proprietate cu tot, pentru a afla şi punctul dumneavoastră de vedere. Vrem să iniţiem un DALI acolo, să vedem care sunt costurile. Dacă Ministerul îşi asumă acele costuri? Dacă nu şi le asumă Ministerul, vă spun că noi, Primăria, suntem interesaţi de reabilitarea lui. Dacă vom primi în schimb un răspuns negativ, pentru a încheia toate acele speculaţii privind lipsa de implicare a Primăriei, vă spun în această şedinţă că noi vom amplasa un panou pe care vom scrie că stadionul de atletism aparţine Ministerului şi că întreaga responsabilitate îi revine acestuia”, a declarat Dragomir.

La rândul său, Blănaru a ţinut să specifice că va avea grijă ca mesajul primarului să ajungă la Elisabeta Lipă, ministrul Tineretului şi Sportului.

“Voi transmite doamnei ministru. Am înţeles că oricum aţi avut o discuţie cu dumneaei şi că a fost una benefică. (...) Pe această cale vreau să vă mulţumesc pentru că am avut deschiderea dumneavoastră şi că avem înţelegere că în anul 2017 vom face un proiect de promovare a sportului de performanţă şi de înaltă performanţă brăilean”, a afirmat la rândul său Blănaru.

Precizăm că la Colegiul Prefectural a fost prezent şi Nicuşor Hagiu, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila, care, de asemenea a prezentat un raport pentru activitatea desfăşurată de DJTS în perioada 2015 - 2016.

Reamintim că pe 29 august, primarul Marian Dragomir a fost în vizită la Ministerul Sportului pentru a dezbate problema bazinului de înot de la LPS, dar şi cea a stadionului de atletism lăsat în paragină.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro