Mergi la conţinutul principal

Drăghincescu loveşte din nou! Încă un atac dur la adresa lui Dănăilă

Consilierul municipal PNL Simona Drăghincescu îşi continuă războiul împotriva colegului său de partid, viceprimarul Alexandru Dănăilă. Aceasta a făcut o nouă scenă, ieri, la finalul şedinţei ordinare a CLM Brăila. Mai exact, la capitolul "alte probleme", Drăghincescu s-a înscris la cuvânt pentru a anunţa că: "La şedinţa trecută, la un anumit moment, domnul Dănăilă a spus că la Administraţia Pieţelor, în anul 2009, în timp ce s-a făcut modernizarea (...) agenţii economici au dat în judecată Administraţia Pieţelor şi din cauza mea au pierdut procesul. Am scos de pe portalul instanţelor de judecată un extras în care SC Agricop - singura societate care a dat în judecată Administraţia Pieţelor -, a pierdut procesul prin neplata taxei de timbru, deşi a fost înştiinţată să o plătească încă de la primul termen de judecată. Vă depun documentul la secretariatul comisiei".
Imediat după discursul liberalei, viceprimarul Alexandru Dănăilă a ţinut să facă precizarea că nu a făcut niciodată vreo referire directă la colega sa de partid. "În primul rând, tot ceea ce s-a spus în şedinţa trecută de consiliu a fost susţinut de o expertiză cadastrală. (...) Dar trebuie avut în vedere că dacă doar un singur comerciant a dat în judecată şi ar fi câştigat, ar fi creat un precedent. Toţi erau în aceeaşi situaţie. Nu am dat vina pe nimeni, nu am spus că este vinovat x, y sau z. Am spus data trecută şi o spun şi acum că este important să găsim o soluţie pentru acei oameni care au dat nişte bani şi care astăzi nu-şi pot dovedi dreptul de proprietate cu acte", a reuşit Dănăilă să spună, după care a fost întrerupt ceva mai agresiv de Drăghincescu. Vizibil iritată, PNL-ista i-a adus mai multe acuzaţii viceprimarului. "Oamenii au proprietatea cu acte, dumneavoastră şi APT-ul nu o recunoaşteţi, încercând să daţi vina pe mine! Am fost la agenţii economici şi mi s-a spus că au dus o şleahtă de miliţieni ca să îi facă să declare împotriva mea că le-am luat banii. Lăsaţi că ştiu mai multe decât credeţi dumneavoastră! (...) Iarăşi induceţi în eroare consilierii şi vorbiţi mult fără să spuneţi nimic. Hai! S-a terminat şedinţa!", a mai spus Drăghincescu, reuşind să încheie discuţia.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro