Mergi la conţinutul principal

Doua premii nationale pentru elevii de la Scoala Gemenele

Participanti la competitia europeana de postere "Dreptul copiilor la protectie", elevi din clasa a IV-a si a VI-a de la Scoala Gemenele au cistigat doua premii nationale din trei cite au fost acordate in tara. Cele doua echipe cistigatoare, fiecare formata din cite patru elevi, sint invitate joi, 20 noiembrie, sa participe la festivitatea de premiere de la Bucuresti, cu prilejul aniversarii "Zilei Internationale a Drepturilor Copilului". Ordinea in clasament a posterelor cistigatoare nu a fost inca divulgata de catre organizatori, copiii urmind sa afle ce premii au obtinut in cadrul festivitatii. Afisul care va cistiga primul loc pe tara, va merge mai departe la juriul european, iar primii trei cistigatori desemnati vor participa, in luna decembrie, la Festivitatea de premiere de la Bruxelles.
Echipa "Licuricii" este formata din elevii Gabriela Corut, Minodora Manzala, Tinca Razvan, din clasa a IV-a, si Daniela Chirac din clasa a VI-a. Echipa "Gemanarii" este formata din elevii Andrei Ghilic, Razvan Iosif, Nicusor Parvu si Ligia Nadoleanu, din clasa a IV-a. Copiii au fost indrumati de profesorul de limba franceza, Simona Nedelcu.
Concursul european a fost organizat de catre Comisia Europeana - Directia Generala pentru Justitie, Libertate si Securitate, coordonator national fiind Fundatia Familia si Ocrotirea Copilului "Mihail Carp" din Bucuresti.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro