Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doua fete din sistemul Protectiei Copilului, studente integraliste

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila are motive sa se mindreasca: doua tinere protejate la un apartament de tip familial, studente la Universitatea Artifex Bucuresti, sint integraliste. Mihaela Darabana si Camelia Cecan au terminat cu brio anul III al facultatilor de "Economia comertului, turismului si serviciilor" si respectiv "Management Marketing".
Mama Cameliei este decedata, iar tatal si actuala sotie sint cunoscuti cu afectiuni psihice grave.
Situatia Cameliei este la fel de trista: de la decesul tatalui sau, mama traieste in concubinaj cu un individ caruia nu i-a spus de existenta fetei. In consecinta, pentru a nu perturba armonia relatiei, femeia refuza sa o primeasca pe Mihaela, fie numai si in vizita.
In ciuda faptului ca viata nu a fost prea blinda cu ele, fetele au avut ambitia sa isi continue studiile si sa isi faca o cariera in domeniul dorit.
"Incurajam astfel de tineri, care vor sa-si continue studiile, asigurindu-le apoi integrarea socio-profesionala. Am avut grija ca celor doua fete sa li se vireze drepturile banesti pe card, pentru a le facilita accesul la propriii lor bani. Nu bucuram pentru fiecare succes inregistrat de vreunul din copiii nostri. Rezultatele unor astfel de copii ne determina sa credem ca munca depusa de angajatii nostri nu este in zadar", ne-a declarat directorul general adjunct al DGASPC, jurist Simona Cimpoaie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii