Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doua accidente rutiere grave in prima zi de martie

Sosirea primaverii nu a adus un martisor, asa cum ar fi fost normal, unei brailence in virsta de 28 de ani, ci un accident rutier in urma caruia a suferit leziuni grave, ce au necesitat internarea in spital, pentru ingrijiri medicale. In momentul producerii accidentului, Simona Daniela A. conducea un autoturism "Daewoo Cielo", pe DE 577, in afara localitatii Valea Cinepii. Din cauza neatentiei, tinara a pierdut controlul asupra volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.
La numai citeva ore de la producerea acestui accident, altul, la fel de grav, urma a se petrece. De aceasta data un barbat a fost protagonistul evenimentului, ce s-a petrecut in afara localitatii Jirlau. Dumitru Marian I. (30 de ani), din Braila, conducea un autoturism "Daewoo Matiz", pe DJ 203 cind, din cauza neatentiei, a pierdut controlul asupra volanului, parasind partea carosabila si rasturnindu-se. In urma accidentului, barbatul a fost ranit grav, fiind transportat si internat la spital pentru ingrijiri medicale. Ambii soferi au fost testati cu aparatul alcooltest si le-au fost recoltate probe biologice de singe pentru stabilirea alcoolemiei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii