Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doua accidente, intr-o singura noapte

Marti noapte, doi oameni au fost raniti grav si alti doi s-au ales cu leziuni minore, in urma a doua accidente: unul in apropiere de Silistraru si altul pe Soseaua Braila-Galati.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca in jurul orei 22.30, Ionel S., 30 ani, conducea pe Drumul National 22B (Soseaua Dig) autoturismul "Volkswagen" nr. BR-03-ASD: "Din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum (ceata densa si carosabil umed), soferul l-a accidentat grav pe Gheorghe G., 74 ani, din Galati, care circula pe sosea."
Pensionarul a fost transportat la Spitalul Judetean Galati, unde a fost diagnosticat cu fractura de gamba dreapta si traumatism cranian deschis, iar soferului i s-au recoltat probe de singe, pentru stabilirea alcoolemiei, si i s-a intocmit dosar penal.
Ieri dimineata, in jurul orei 3.10, politistii de la Circulatie au fost anuntati ca un alt eveniment rutier grav s-a produs, in apropiere de satul Silistraru. "Gicu M., 42 ani, din Galati conducator auto la o firma de curierat rapid din Bucuresti, conducea vehiculul «Ford Transit» nr. B-41-SOI, pe Drumul National 2B. Din cauza oboselii, soferul a adormit la volan, a parasit carosabilul si s-a tamponat violent de un copac", ne-a precizat scms. Vilsan.
Galateanul a fost strivit de fiarele indoite, suferind fracturi la bratul si piciorul sting si a fost internat la Spitalul Judetean Braila, iar alti doi pasageri aflati in microbuz au scapat cu doar citeva leziuni minore.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii