Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doua accidente, intr-o singura noapte

Marti noapte, doi oameni au fost raniti grav si alti doi s-au ales cu leziuni minore, in urma a doua accidente: unul in apropiere de Silistraru si altul pe Soseaua Braila-Galati.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca in jurul orei 22.30, Ionel S., 30 ani, conducea pe Drumul National 22B (Soseaua Dig) autoturismul "Volkswagen" nr. BR-03-ASD: "Din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum (ceata densa si carosabil umed), soferul l-a accidentat grav pe Gheorghe G., 74 ani, din Galati, care circula pe sosea."
Pensionarul a fost transportat la Spitalul Judetean Galati, unde a fost diagnosticat cu fractura de gamba dreapta si traumatism cranian deschis, iar soferului i s-au recoltat probe de singe, pentru stabilirea alcoolemiei, si i s-a intocmit dosar penal.
Ieri dimineata, in jurul orei 3.10, politistii de la Circulatie au fost anuntati ca un alt eveniment rutier grav s-a produs, in apropiere de satul Silistraru. "Gicu M., 42 ani, din Galati conducator auto la o firma de curierat rapid din Bucuresti, conducea vehiculul «Ford Transit» nr. B-41-SOI, pe Drumul National 2B. Din cauza oboselii, soferul a adormit la volan, a parasit carosabilul si s-a tamponat violent de un copac", ne-a precizat scms. Vilsan.
Galateanul a fost strivit de fiarele indoite, suferind fracturi la bratul si piciorul sting si a fost internat la Spitalul Judetean Braila, iar alti doi pasageri aflati in microbuz au scapat cu doar citeva leziuni minore.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii