Mergi la conţinutul principal

Două medalii de argint pentru atleții brăileni la naționalele U18

• Barbu Safira și David Gheosu sunt vicecampioni naționali la 60 m garduri

 

La ediția 2023 a Campionatului Național de atletism pentru juniori II, sau U18, cum a fost redenumită această competiție, sportivii brăileni au obținut două medalii de argint. Un lucru firesc pe undeva dacă

ținem cont de faptul că majoritatea sportivilor brăileni care au concurat sunt în primul lor an la această categorie de vârstă. Mai mult, cluburile brăilene nici nu s-au lăfăit în fonduri pentru a putea duce acești atleți la concursurile amicale care au avut loc înaintea finalelor.

CSM Brăila și-a trecut în cont un loc de vicecampioană națională la 60 m garduri prin Barbu Safira, de la grupa profesoarei Irina Roată. Clubul brăilean a mai avut un participant, în proba de 60 m garduri masculin, pe Robert Bălin, de la grupa profesoarei Anamaria Codreanu, care s-a clasat pe locul al 4-lea.

LPS Brăila a mers la aceste finale cu 7 atleți și doar unul dintre aceștia a urcat pe podium. Este vorba despre David Gheosu, de la grupa profesoarei Sica Lazăr, care a devenit vicecampion național la 60 m garduri. Tot la garduri, Răzvan Ștefănescu s-a clasat pe poziția a 5-a, Mihai Dumbravă pe a 7-a, Rareș Serafim pe a 10-a, Luca Satnoianu pe a 11-a. Serafim a concurat și la triplusalt, unde s-a clasat pe locul al 7-lea. Cosmin Broască a trecut al 19-lea linia de sosire la 60 m plat, iar Luis Boraditenco și-a trecut în cont un loc 25, la 200 m.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro