Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dosare penale pentru patru cutitari

Miercuri, patru braileni cu virste cuprinse intre 16 si 29 de ani s-au ales cu dosare penale dupa ce au fost depistati de politistii si jandarmii braileni ca erau "dotati" cu arme albe. Daca trei dintre ei au fost prinsi cu cutitele asupra lor, al patrulea a fost turnat de doi dintre prietenii sai, care a trebuit sa explice a cui este arma care nu le apartinea, dar care se afla in acelasi loc in care erau si ei.
Cei doi au fost descoperiti in jurul orei 22.00, de politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale care au observat ca, pe Calea Calarasilor, in fata blocului C1, intr-un taxi "Opel Astra Caravan" ce era stationat, se aflau doua persoane suspecte. "Dupa legitimarea ocupantilor si controlul efectuat asupra autoturismului, politistii au stabilit ca cei doi sint Adrian B. (19 ani) si Adrian G. (16 ani), ambii din Braila, care au recunoscut ca cele trei cutite gasite in masina le apartin lor si lui Paul Ionut N. (21 de ani), din Braila, si ca, la nevoie, le puteau folosi pentru autoaparare. Cutitele, cu lamele in lungime de 26 cm, 27 cm si 27,5 cm, au fost ridicate in vederea confiscarii", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Cel de-al patrulea cutitar a fost prins de jandarmi, dupa ce acestia au fost sesizati de angajati ai societatii "Braicar", care executau serviciul de control intr-un tramvai pe ruta "Dorobanti", ca un cetatean de etnie rroma i-a amenintat cu un cutit. La fata locului, oamenii legii l-au identificat pe Doru M. (29 de ani), domiciliat in orasul Faurei, care avea asupra sa un cutit in lungime totala de 20 cm. Ca urmare a declaratiilor agentilor de paza si control de pe mijlocul de transport in comun, jandarmii i-au intocmit celui in cauza actele premergatoare inceperii urmaririi penale, iar cutitul a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor si depozitat in camera de corpuri delicte a Inspectoratului Judetean de Jandarmi Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii