Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doroftei vrea un meci de retragere cu Callist

Fostul pugilist Leonard Doroftei, prezent, miercuri, la Gala boxului romanesc, a declarat ca isi doreste un meci de retragere in care sa boxeze cu panamezul Miguel Callist, in fata caruia a pierdut titlul mondial WBA in octombrie 2003, deoarece nu a reusit sa treaca de cintarul oficial.
"Imi doresc sa am puterea sa ma intorc in sala, sa incep antrenamentele, nu de alta, dar nu ma mai incap hainele, ca m-am ingrasat. Vreau sa imi fac un meci de retragere. Cred ca a venit timpul. Dar dupa 2-3 luni de pregatire poate imi dau seama ca mai merge ceva si cine stie, poate mai incerc. Cel mai potrivit adversr al meu daca m-as intoarce in ring ar fi Callist. Nu vreau sa il bat, vreau sa fac un meci cu el, pentru ca a ramas o necunoscuta acest meci", a spus Doroftei.
Fostul pugilist a precizat ca dupa meciul de retragere doreste sa revina ca antrenor la lotul national. "Pentru 2006 imi doresc sa pot sa ma linistesc, sa-mi revin, caci am trecut printr-o perioada foarte grea. Oboseala a inceput sa isi spuna cuvintul, au fost tot felul de nebunii in capul meu. Dupa ce voi face pasul, ma voi intoarce din nou ca antrenor la lotul national, sa ajut baietii sa mai faca si ei un pas inainte", a afirmat fostul campion mondial la profesionisti.
Doroftei isi va petrece sarbatorile de iarna la Poiana Brasov. "Azi am inceput sa impodobim bradul. Nu am taiat porcul, nici asa nu ma mai incap hainele, dar daca mai taiam si porcul. Familia a inceput sa se obisnuiasca in Romania, se construieste casa. Am o vila frumoasa in Poiana Brasov si acolo imi voi petrece sarbatorile, cu familia si prietenii", a spus Doroftei.
In cadrul Galei boxului romanesc, desfasurate, miercuri, la hotelul Intercontinental, Doroftei i-a oferit un premiu fostului sau antrenor, Titi Tudor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii