Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dorinel Munteanu si-a anuntat retragerea din echipa nationala

Antrenorul-jucator al echipei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, si-a anuntat, simbata, retragerea din echipa nationala a Romaniei, subliniind ca decizia sa este "definitiva si irevocabila", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Munteanu este cel mai selectionat jucator roman din toate timpurile, cu 131 de prezente in prima reprezentativa, in care a debutat la 23 mai 1991, intr-un meci cu Norvegia, pierdut cu scorul de 0-1.
Antrenorul-jucator al echipei CFR Cluj si-a anuntat decizia de a se retrage din nationala la finalul meciului cu FC Vaslui, incheiat la egalitate, scor 2-2, in etapa a X-a a Ligii I. "Am vrut sa joc in repriza a doua, dar s-au intimplat foarte multe in aceasta saptamina, incit nu am putut nici macar sa vorbesc cu Piturca. Din pacate trebuie sa renunt la echipa nationala, pentru ca nu fac fata. Decizia mea de a nu mai evolua la echipa nationala este definitiva si irevocabila", a punctat Munteanu.
Dorinel Munteanu are 38 de ani si a debutat in primul esalon in 25 august 1988, intr-un meci Victoria Bucuresti - FC Olt. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la echipele Inter Sibiu, Dinamo Bucuresti, Cercle Bruges, FC Koln, VfL Wolfsburg si Steaua Bucuresti.
Cu echipa nationala a Romaniei, Munteanu a participat la turneele finale ale Campionatului Mondial din 1994 si 1998 si la turneele finale de Campionat European din 1996 si 2000.

Daca voi pleca de la Cluj, nu voi ramine somer mult timp

Antrenorul-jucator al echipei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, simbata, dupa remiza de pe teren propriu cu FC Vaslui, scor 2-2, in etapa a X-a a Ligii I, ca daca oficialii gruparii ardelene vor decide sa renunte la serviciile sale, nu va ramine somer prea mult timp.
"Chiar daca am sa plec de la club, nu am sa ramin somer mult timp. Este greu sa spun daca voi pleca sau nu de la echipa. Voi analiza, iar la timpul potrivit voi anunta public acest lucru. La echipa nu este tensiune. Nu cred ca trebuie sa se ia masuri impotriva jucatorilor. O sa se discute cu mine ce este bine si ce este rau la echipa", a spus Munteanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Dorinel Munteanu, care simbata si-a anuntat retragerea din echipa nationala, a mentionat ca nu are nimic sa-si reproseze dupa pierderea a doua puncte in meciul cu FC Vaslui. "Chiar daca sint voci care spun ca nu am jucat bine, jucatorii mei si-au facut treaba. Echipa este intr-o revenire de forma fata de meciul de la Arad", a punctat antrenorul-jucator al clujenilor.
Munteanu a criticat, insa, prestatia brigazii de arbitri de la meciul de simbata: "Am pierdut aceste puncte la fel ca la Timisoara. Este strigator la cer ce s-a intimplat astazi. Sper ca cineva sa se trezeasca in ceasul al 12-lea si sa faca dreptate. Nu credeam ca niste oameni pusi in teren sa arbitreze pot sa fie atit de partinitori. Cu ce ma ajuta daca ii da cinci etape de suspendare? Nu este vinovat Porumboiu (n.r. - fostul finantator de la FC Vaslui). Cei pusi sa arbitreze au fost depasiti de evenimente. Vin niste oameni in negru care strica treaba si munca de o saptamina, o luna, un an. Trebuie luate masuri neaparat".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii