Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Domnu' Chivu, politistii lor sint mai militieni decit agentii tai

Sa traiti, domnule inspector sef Chivu, permiteti sa va raportez un sfat. Deci, bai Cataline, da-o-ncolo de treaba si nu mai fi suparat ca ai niste subalterni mai timpiti decit prevede legea. Nu-ti mai face atita singe rau ca tilharii aia au evadat ast' toamna din arestul tau, de te-ai facut de ris in toata tara care prinde proteveul. Lasa, ma, si ce daca agentii aia ai tai l-au dat in git pe Narcis Voica proxenetilor, facindu-te pe tine sa te intrebi unde naiba e fisurata conducta cu informatii? Bre Cataline, cu o mina pe suflet si cu cealalta sucita la spate iti spunem ca se poate si mai rau. Zi mersi ca esti sef de politie la Braila si nu in Anglia. Pentru ca iata ce infractori periculosi reusesc agentii englezi sa prinda in flagrant, in exercitiul functiunii. Pai, unde se credea vitezomanul si drogatul asta de Oliver Smith, de circula cu nu mai putin de 4 km/h pe drumurile publice, unde mai pui ca nu avea nici inspectia tehnica a automobilului pusa la punct si virgula. Deci politistii englezi nu are mama, nu are tata, iar in momentul in care incalci legea, te baga la "jail" si ar fi in stare sa te tina in arest chiar si cinci ani de zile, pina implinesti virsta necesara pentru a te inscrie in clasa intii.
Asadar, bai Cataline, fii mindru ca esti brailean, chit ca ai subalterni ca de-alde Leitoiu care zice "Sa traiti" cind vede un Burice in trafic si in trafic de alea-alea. Pai, ia gindeste-te tu un pic cum ai reactiona daca intr-o buna zi unul ca Leitoiu ti-ar aduce de guler un pusti de doi ani, legat fedeles, si ti-ar raporta: "Sefu', nenorocitu' asta gonea ca smecheru' cu o trotineta pe "1 Decembrie", de era sa tamponzeze toate BMW-urile lu' Burice, care circulau regulamentar pe trotuar". Abia atunci te-ai putea lamenta in fata ziaristilor ca nimeni nu intelege cit de grea e viata de inspector sef".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii