Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi minori au sustras un telefon de 13,4 milioane de lei

Cercetat si pentru alte fapte penale, Cosmin Cristian M., 15 ani, si Constantin Leonard B., 16 ani, indivizi proveniti din familii dezorganizate si care au abandonat scoala, au fost trimisi in fata instantei de judecata, pentru furt calificat. Cei doi au sustras un telefon "Samsung E 800" din incinta magazinului "Germanos II", fiind surprinsi chiar de angajatul firmei prejudiciate.
Cunoscut pentru nenumaratele furturi pe care le-a savirsit, Cosmin Cristian M. a pus la cale furtul impreuna cu Constantin Leonard B., in ziua de 28 septembrie 2005. Cei doi se plimbau prin Piata Concordia, cind au pus ochii pe telefoanele expuse la magazinul "Germanos II", de linga floraria "Florimex". Infractorii si-au impartit rolurile: Cosmin urma sa stea "paravan", in timp ce Constantin sustragea un telefon scump cu camera foto incorporata, profitind de neatentia vinzatorului. Desi precauti, raufacatorii tot au fost observati de catre angajatul magazinului, D. P., care a recuperat telefonul sustras din buzunarul hotului si a activat, totodata, sistemul de alarma. Cei doi indivizi au reusit sa fuga, insa au fost repede depistati si retinuti. Cosmin Cristian M. a lasat la locul faptei sapca si geaca in care se afla o citatie emisa de Judecatoria Braila, astfel ca oamenii legii l-au luat "ca din oala". Prejudiciul, in valoare de 13.488.000 de lei, a fost recuperat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii