Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi minori au furat doua telefoane de 33 de milioane de lei

Zilele acestea, Dragos Stelian M., in virsta de17 ani si Cosmin Cristian M., de 16 ani, au fost trimisi in judecata, sub acuzatia de furt calificat in paguba unui magazin apartinind SC "Mobifon" SA Bucuresti.
Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorii braileni, cei doi minori au comis infractiunea in ziua de 29 martie 2006, in jurul orei 12.00. Prefacindu-se ca sint de buna credinta, infractorii au patruns in magazin. In continuare, profitind de neatentia personalului, Dragos Stelian M. a deschis o caseta expusa in interiorul magazinului, iar celalalt raufacator, Cosmin Cristian M., a sustras cit ai clipi din ochi doua telefoane mobile (Nokia 6630 si Nokia 6670), in valoare totala de 33.185.000 de lei. In aceeasi zi, autorii nemerniciei au vindut telefoanele furate unui client de ocazie, care a platit pentru ele 300 de euro si 1 milion de lei vechi.
Mai trebuie precizat faptul ca, pina in prezent, prejudiciul cauzat firmei de telefonie mobila nu a fost recuperat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii