Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi jucatori de go braileni se vor bate in aceasta saptamina pentru medaliile continentale

In week end-ul trecut, la Sinaia, s-au desfasurat doua turnee puternice de go, unul care a reunit cei mai buni 24 de jucatori din Europa, "Memorialul Ing", cel de-al doilea un open la care au participat si jucatori care la sfirsitul acestei saptamini vor participa la Campionatele Europene de juniori de la Sankt Petersburg.
Concursul open a fost cistigat de Lucian Deaconu (5 dan), de la clubul Atari, din Braila. Colegi ai sai au ocupat pozitii fruntase in celelalte grupe valorice. Dan Iugulescu (2 dan) s-a clasat pe pozitia a doua in grupa B, Theodor Toma (3 kyu), un jucator de doar 10 ani a ocupat pozitia a treia in grupa C.
Au mai obtinut rezultate bune Lucian Nicolae, Ionut Stoichita si Liliana Iacob.
Doi jucatori ai clubului Atari, Theodor Toma si Alexandru Caraivan, insotiti de presedintele Iulian Toma, au ajuns ieri la Bucuresti si vor decola astazi spre orasul care pina nu de mult purta denumirea de Leningrad. Acestia sint in momentul de fata cei mai buni jucatori din tara la categoriile de virsta sub 12 ani si respectiv sub 18 ani.
"Din punctul meu de vedere ambii reprezentanti ai clubului nostru au sanse sa cistige titlurile continentale. De altfel Theodor, la nici noua ani, a ocupat anul trecut locul al saselea, iar eu consider ca el a facut mari progrese de atunci. Sper ca ambii jucatori sa urce pe podium si sa se califice pentru Campionatele Mondiale" declara, la plecare, Iulian Toma.
La competitia din Rusia vor mai participa si alti doi jucatori valorosi din tara, Mihai Serban, din Bistrita, campionul continental de anul trecut la categoria sub 12 ani care acum va concura la categoria superioara si Mihai Vasile, din Slobozia.
Primii doi clasati de la categoria de virsta sub 12 ani si primii patru de la categoria sub 18 ani se vor califica la Campionatele Mondiale ce vor avea loc in luna august.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii