Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi Gheorghe, intr-un singur Consiliu, sint prea mult

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, risca sa-l transforme pe tizul sau inferior Gheorghe Chiru, intr-un martir, daca il mai sicaneaza mult. A fost o vreme, la inceput de mandat, cind Stancu incerca sa-l faca pe Chiru discipolul sau, l-a incalzit la sin, si apoi, ca sa nu se infierbinte prea tare, a vrut sa-i dea o casa si-o masa, unde vicele sa se incalzeasca singur, sau, la alegere, impreuna cu prietena sa. Numai ca Gheorghele cu numarul doi in Consiliul Judetean n-a inteles ca, daca tot a fost lasat sa faca o smecherie cu apartamentul pe care si l-a repartizat singur, mai trebuie si sa o tainuiasca. Cind discipolul nepriceput, fara sa-si dea seama ce face, a dat pe gusa minaria, Stancu s-a luat de cap, si-n plus, i-a luat apartamentul, si presedintia comisiei prin care si l-a alocat singur. Atunci, nici Chiru nu s-a lasat mai prejos si l-a atacat pe Stancu tot dind din gura, si dind din casa, astfel ca seful sau a simtit ca da pe-afara de nervi. Si l-a lasat Stancu, si l-a lasat, pina cind n-a mai suportat, si i-a copt-o, sa-l arda la ficati, nu alta, pe Chiru. Mergind pe principiul ca subordonatul sau nu pricepe de vorba buna, si nici de amenintari voalate, ci numai de represalii palpabile, Stancu i-a luat cam toate atributiile, dupa care i-a anulat abonamentul telefonic, i-a luat si masina de serviciu, si, mai apoi, l-a anuntat, prin altii, ca are de gind sa-i ia si biroul. Chiru s-a facut ca nu intelege apropo-ul, ba chiar l-a denuntat public, astfel incit, in conditiile in care oricum nu-l caracterizeaza subtilitatile, Stancu l-a pindit la cotitura Consiliului Judetean, a pus la cale un scenariu de doi bani, si i-a dat cu barda, dupa care au mai venit si aliatii sai, care au dat cu piciorul in cel cazut. Astfel, Stancu, asemeni croitorasului cel viteaz, l-a croit pe vicele sau de trei ori, intr-una. In aceeasi sedinta de Consiliu, a facut in asa fel, incit s-a ajuns la decizia scoaterii lui Chiru din sala, la sanctionarea lui cu avertisment, si la initierea procedurii de eliberare a acestuia din functie.
Aventurile cuplului Stancu-Chiru, derulate pe parcursul mai multor episoade, ar fi de-a dreptul amuzante, daca n-ar fi vorba despre ditamai sefii administratiei locale, care ar trebui sa ne conduca pe noi. In loc de asta, ei se fac unul pe altul paranoici, respectiv pitici narcisisti, de te intrebi daca au depasit nivelul de gradinita, si inca una de mahala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii