Mergi la conţinutul principal

Doi bărbați au intrat în conflict, unul având un cuțit asupra sa

* jandarmii au întrerupt conflictul dintre doi bărbați, care se certau din cauza unei sume de bani nereturnate * în urma controlului corporal s-a constatat că unul dintre bărbați avea asupra sa un cuțit, despre care a declarat că îl ține pentru a se apăra la nevoie

 

O sumă de bani nereturnată a dus la izbucnirea unui conflict între doi bărbați. Jandarmii au intervenit și i-au liniștit pe cei doi, unul având asupra sa și un cuțit.

Duminică, 14 martie, o patrulă de jandarmerie aflată în misiunea de menținere a ordinii și liniștii publice, a observat la intersecția străzii Griviței cu strada 1 Decembrie 1918, doi bărbați care își adresau cuvinte și expresii jignitoare. Jandarmii au interceptat bărbații în vârstă de 69, respectiv 43 de ani, iar în urma controlului corporal efectuat celor doi bărbați, a fost găsit un cuțit cu lungimea totală de 19 centimetri asupra bărbatului de 69 de ani. Bărbatul le-a declarat jandarmilor că îl avea asupra sa pentru a se apăra, totodată explicând și motivul pentru care se certau, o sumă de bani nereturnată de bărbatul de 43 de ani.  Jandarmii i-au întocmit  bărbatului de 69 de ani actul de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “port sau folosire fără drept de obiecte periculoase” , faptă prevăzută și pedepsită de art 372 alin. 1 din Codul Penal, iar bărbatul de 43 de ani a fost sancționat contravențional cu suma de 200 lei conform Legii 61/1991 republicată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro