Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi atleti braileni au avut evolutii foarte bune la Grand Prix-urile de la Bucuresti

Simbata si duminica, in Bucuresti, s-au desfasurat doua Grand Prix-uri atletice, primul rezervat seniorilor si tineretului, cel de-al doilea juniorilor II.
Cu acest prilej spriterul brailean Leonard Gherghiceanu a demonstrat ca este cel mai bun din tara in acest moment si s-a impus in proba de 100 m plat, cu timpul de 10:74 secunde.
"Este un timp bun pentru aceasta perioada, tinind cont de faptul ca nationalele pentru seniori vor fi abia peste o luna. Acest rezultat ne da sperante ca atletul CSM-ului se va lupta pentru medalia de aur si in sezonul in aer liber", declara profesorul Fanel Ionescu, cel care se ocupa de pregatirea sportivului brailean.
Rezultate meritorii, fara insa a accede pe podium, au obtinut Ionut Roata si Ana Maria Ionita.
Tot un elev al profesorului Fanel Ionescu a reusit sa obtina un loc intii si in Grand Prix-ul juniorilor II. Demonstrind ca se afla intr-o forma sportiva buna, Eftimie Paraschiv s-a impus in proba de 110 m garduri, cu timpul de 14:41 secunde, un timp personal imbunatatit de la ultima competitie la care a fost prezent.
Locul al treilea in aceeasi proba a fost ocupat de Marian Caliof, pe pozitia a cincea a sosit Daniel Gagiu, ambii de la LPS, elevi ai profesorului Dumitru Mihail, iar locul al saselea i-a revenit lui Ionel Caprisoara, sportiv care se antreneaza la CSM, cu profesoara Mia Dimian.
In aceeasi zi a competitiei, Daniel Hornet, elevul profesoarei Lazar Sica, a urcat pe treapta a doua a podiumului in proba de 400 m garduri, iar Paraschiv Eftimie s-a clasat al patrulea la 200 m plat.
Si-au imbunatatit timpii personali Andreea Alexandroaie si Razvan Popa, atleti care s-au clasat pe locurile al 7-lea si al 12-lea in probele de 100 m garduri si, respectiv, 100 m plat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii