Mergi la conţinutul principal

DJST Brăila lansează numărul 9 al revistei “Sportul Brăilean”

• evenimentul are loc astăzi, la ora 14.00, la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati”

 

Astăzi, la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati”, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila va lansa numărul 9 al revistei “Sportul Brăilean”, evenimentul urmând să înceapă la ora 14.00, în sala “Mediateca”.

Această publicaţie cuprinde un “Panoramic Sportiv 2017”, care face referire la cele mai importante evenimente sportive din acest an, un interviu cu unicul campion mondial brăilean la kaiac-canoe, Ionel Constantin, în prezent antrenorul federal, informaţii din istoria automobilismului sportiv brăilean, articole despre handbalul şi baschetul brăilean, sporturi ajunse la nivel de performanţă în acest an, o pagină dedicată curiozităţilor şi aspectelor inedite ale fenomenului olimpic internaţional. Tot în acest număr al revistei “Sportul Brăilean” este depănat un episod despre societăţile sportive brăilene de acum un veac dar şi alte câteva consemnări captivante şi emoţionante despre sport şi viaţă.

Revista “Sportul Brăilean” este finanţată şi realizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila, sub patronajul Academiei Olimpice Române-filiala Brăila.

Sperăm că prin acest număr al revistei «Sportul Brăilean» am reuşit să îmbogăţim peisajul publicistic local, să restaurăm sau să împrospătăm istoria sportului brailean şi memoria afectivă a iubitorilor de sport din oraşul nostru. Menţionăm că participarea la acest eveniment este deschisă publicului, iar toţi cei prezenţi vor primi exemplare din publicaţia noastră, tiparită la aceleaşi standarde deosebite de calitate. De asemenea, invităm să participe toţi colaboratorii noştri care ne sprijină an de an la realizarea acestei publicaţii. Vă aşteptăm să participaţi alături de noi la acest eveniment”, se specifică în comunicatul DJST.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro