Mergi la conţinutul principal

DJST Brăila a deschis baza sportivă din Parcul Monument

• deja mai multe cluburi au încheiat contracte şi au obţinut dreptul de a se pregăti pe această cochetă bază sportivă

 

Începând de miercuri, 1 iulie, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a deschis baza sportivă din Parcul Monument. Informaţia este confirmată de conducerea acestei instituţii.

“Am deschis baza sportivă din Parcul Monument. Acolo se aplică toate măsurile de siguranţă impuse de Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS). Se ţine cont de distanţarea fizică şi temporală pentru ca zonele să nu se supraaglomereze. Câteva structuri sportive au venit şi şi-au exprimat dorinţa de a face mişcare în aer liber pe baza noastră şi am semnat deja contractele. S-au stabilit zilele şi orele când reprezentaţii acestora pot veni la baza sportivă a DJST şi totodată i-am informat ce reguli trebuie să respecte. Trebuie să prezinte liste cu persoanele care intră pe teren. Avem acolo un reprezentant care verifică dacă sunt respectate regulile”, ne-a declarat Nicuşor Hagiu, directorul executiv al DJST Brăila.

Deja mai multe structuri sportive au încheiat contracte pentru a putea desfăşura acolo activităţi sportive. Acestea sunt AS Arsenal 2014, club de minifotbal coordonat de fosta glorie a fotbalului brăilean, Adrian Petrache, AS Junior, club de fotbal coordonat de profesorul Cătălin Teodor, ACS Daous Dava 2018 Brăila, club de fotbal şi ASC Shogun Karate Brăila, club de karate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro